Gara

Ikä/Synt: Synt. 06/2018
Sukupuoli: Narttu
Leikattu: Steriloitu
Sijainti: Montenegro
Garan oma kummi oli Katja Pöyhönen. Kiitos kummiudestasi!

 

Garan, kutsumanimeltään ”Black Maman” tarina juontaa ihan alkuaikoihin, jolloin yhdistyksemme oli vasta aloittelemassa toimintaa Montenegron puolella. Gara löytyi 7 pentunsa kanssa hylätystä ränsistyneestä rakennuksesta Barin keskussairaalan edestä. Tämä pesue oli niin surkea näky, ettei heitä vaan voinut jättää sinne lahoavaan rakennukseen roskan keskelle. Garalla ja sen pennuilla oli tuskin turkkia enää yhtään jäljellä demodikoosin eli sikaripunkin vuoksi. Päätimme etsiä näille reppanoille pikaisesti fosterpaikan ja sellainen löytyikin nopeasti. Valitettavasti vain yksi Garan pennuista Nera oli tarpeeksi vahva selviytyäkseen ja apu tuli muiden kohdalla liian myöhään.

 

Tänä päivänä Gara on täysin kuin eri koira: hän vastaanottaa meidät superenergisyydellään hyppien ja pomppien. Onhan hän vielä nuori koira. Hän vain rakastaa niin täydestä sydämestään olla ihmisten lähellä. Ison kokonsa vuoksi hän on välillä aikamoinen jyrä, joka vain tulvii koko olemuksellaan valtavaa rakkautta. Valitettavasti Garalla todettiin myös olevan leishmania ja sen vuoksi päätimme ottaa hänet kummiprojektiimme. Leishmanioosin vuoksi hänen kodinsaantimahdollisuudet ovat minimaaliset ja hän tarvitsee siksi erityistä tukea.

 

Edit 4.1.2024: Gara on saanut oman kodin Saksasta!

 

<< Takaisin kummikoiriin.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020