Gia

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”11 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Matkalla MAP:in tarhalle Magda pysähtyi tapansa mukaan ruokkimaan tutuksi tulleita, alueella asuvia kulkukoiria. Paikalle hoiperteli uusi tulokas,jota kukaan ei ennen ollut nähnyt. Nuori, musta, hyvin laihassa kunnossa ollut koira, joka kuitenkin luottavaisen oloisena asteli suoraan Magdan jalkojen juureen. Tyttö oli niin huonossa kunnossa, että Magda ei voinut jättää pienokaista tien varteen vaan hän pääsi siltä seisomalta mukaan tarhalle.

Giaksi ristityn tytön turkki oli surkeassa kunnossa. Ihosta löytyi haavoja ja täysin karvattomia alueita. Gia toipui ja keräsi voimiaan tarhan työntekijän Catalinin huoneessa nukkuen, ennen siirtoa muiden koirien kanssa samaan tarhaan.

Gian iho on alkanut parantua ja turkki kasvaa. Painoa on tullut ja elämänilo on palannut Gian katseeseen. Gia on alle vuoden ikäinen ja ikäänsä kuuluvalla tavalla leikkisä ja utelias menijä. Tarhalla Gia tulee toimeen ongelmitta muiden pentuaitauksessa asustelevien kavereidensa kanssa.

Emme tiedä mikä tarina Gialla on ennen löytöhetkeään, mutta ihmisiä tyttö ei arastele vaan kerjää rapsutuksia ja kiehnää sylissä aina tilaisuuden tullen. Tällä suloisella kultakimpaleella kävi tuuri päästessään turvaan ja toivomme kovasti hyvän onnen jatkuvan niin, että Gia pääsisi matkaamaan ikiomaan rakastavaan kotiin.

Gia sai oman kodin elokuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020