Girly

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”synt. 09/2013″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Girly on arka nuori tyttönen. Tytölle etsitään kotia, jossa olisi aiempaa kokemusta aroista koirista.
Girly tulee luultavasti jäämään pienikokoiseksi.

Girly saapui kotihoitoon Suomeen 16.2.2014.

Kuulumisia kotihoidosta 20.2.2014:

”Odotin purevaa arkajalkaa, niin sainkin tuollaisen kiltin, ihanan ja helpon pikku mussukan. :)
Girly on mennyt vauhdilla eteenpäin – alun ujostelun jälkeen se käveli jo kolmantena päivänä paljon reippaammin ympäri huushollia, leikkii leluillaan, tulee tasaisin väliajoin kerjäämään rapsutuksia ja kellahtaa kyljelleen maharapsuksia saadakseen. Se on aivan eri koira kuin se, joka meni ensimmäisenä iltana piiloon kylpyhuoneeseen.
Sille on laitettu oma turvallinen piilopaikka, johon se voi mennä aina halutessaan piiloon ja tulee sieltä sitten ujosti kurkkimaan muiden touhuja.

Uudet ihmiset ujostuttavat aluksi, mutta kun se saa rauhassa tutustua, niin se on hyvin kiltti ja ystävällinen ja tulee varovasti nuolaisemaan ja toivoo rapsutuksia.
Ainoa, mikä tuottaa Girlylle haasteita, on lenkkeily hihnassa (suuri maailma pelottaa vielä pientä), mutta koska Girly on noin uskomattoman hienosti rohkaistunut jo nyt, niin en usko, että siinäkään menee kauaa. Harjoittelemme nameilla houkutellen eteenpäin, niin pian se siitä rohkaistuu.

Girly hakee kovasti kontaktia talon vanhoihin pikkuisiin koiriin ja haluaisi leikkiä heidän kanssaan. Vanhat koirat eivät ole pennun tulosta taloon ollenkaan ilahtuneita, vaikka Girly lähestyykin heitä tosi varovasti, alistuvasti ja nätisti.

Aivan ihana, iloinen, hellyydenkipeä pikku murunen!”

Painoa Girlyllä on tällä hetkellä n. 7 kg.
Girlyä voi tulla katsomaan kotihoitopaikkaansa Espooseen!

Girly sai oman kodin maaliskuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020