Gismo

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”s. 03/2002″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Gismo on maaliskuussa 2002 syntynyt kauniin harmaavalkoinen tyttönen, joka tulee toimeen kaikkien kanssa niin kissojen kuin koirienkin. Gismo on oikea strapetsitaiteilijatyttö, tuntuu ettei ole paikkaa minne se ei pääsisi uteliaisuutensa avulla. Kuitenkin se toisaalta vaikuttaa ujolta alkuun vieraita ihmisiä kohtaan, eikä missään tapauksessa ilkeyttään kiipeile vaan tuntuu kuin sen ylvään kissamainen olemus olisi kuin luotu kiipeilyyn

Kuulumisia hoitopaikasta

Gismo on pitkäsäärinen ja lapsenkasvoinen balleriina. Alku-ujouden jälkeen se on hellyydenkipeä ja kehräävä seuralainen. Se rakastaa kiehnätä jaloissa niin paljon, että kellahtelee välillä kumoon, kun ei huomaa, että ”tukipylväät” ovat jo liikkuneet. Samoin se saattaa tipahtaa sohvalta, kun niin paljon keimailee :) Gismo on luonteeltaan hyvin pehmeä, joten se ei sovellu voimakastahtoisen kissan kaveriksi. Se pelkää alkuun äkkinäisiä käden liikkeitä ja kovia ääniä, mutta perusluottamuksen saavutettuaan antaa käsitellä itseään ongelmitta ja kellahtaa hellästi syliin selälleen. Gismo on aina hyvällä tuulella!

Kuulumisia 10.9.2004

Gismo ei osaa vieraiden ihmisten seurassa sosiaalisena esitellä itseään. Tuskin moni edes huomaa sitä, sillä niin huomaamaton se osaa nurkassa vakavailmeisenä olla. Se on kuitenkin vain Gismon arka ulkokuori, osin varmaan ihmisten aikaansaamaa. Todellinen Gismo on kaunisluonteinen, utelias ja aurinkoinen tyttö. Se kiintyy vahvasti tuttuihin ihmisiin, on kiltti ja vieressä viihtyvä.

Gismo vaatii korkeareunaisen, kopattoman hiekkalaatikon. Herkkävatsaisena se vaatii tutun ja turvallisen ruokavalion, ja uudet ruokalajit on muistettava aloitella varovaisesti.

Gismokin kaipaisi jo sitä omaa rauhallista kotia, jossa se uskaltaisi olla oma itsensä ja elää.

Gismon kuulumisia helmikuussa 2007

Gisellen (Gismo) kanssa on mennyt loistavasti nyt siis kaksi ja puoli vuotta. Muutos arasta tytöstä tahtovaksi kissanaiseksi on ollut huikeaa seurattavaa. Kun olin viime keväänä poissa ulkomailla kolme kuukautta, tyttö komensi täällä kotona sijaisemäntää minkä ehti. Giselle on edelleen arka, mutta esimerkiksi pitää rappukäytävää osana kotiaan ja kävelee sisään naapureillekin suoraan koiran ruokakupille, jos ovi sattuu olemaan auki. Viisi kuukautta Gisellellä on ollut elinkumppanina noin vuoden ikäinen löytökissa Rasmus. Giselle on tämän kautta innostunut taas peuhaamaan ja leikkimään. Meidän perheessä ”pelipaikat” on jaettu seuraavasti: Giselle on taidoiltaan selvästi venäläistyyppinen hyökkääjä, nopealiikkeinen ja taidokas tassuilla kikkailija, kun taas Rasmus on hieman paksumman ruumiinrakenteensa, mutta nopeiden refleksiensä vuoksi, oivallinen maalivahti. Gisellellä on myös oravamainen tapa piilottaa ja palauttaa esineitä ;) Giselle rakastaa lämpimällä säällä lasitetulla parvekkeella tarkkailla ja metsästää lintuja. Hän maukuu ja hyppii ihanasti innostuessaan. Eli kesää odotellaan kovasti!

Tässä näin lyhkäisesti meidän kuulumiset.

Anna-Kaisa, Giselle ja Rasmus

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020