Giuliana

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Giuliana on silmiähivelevän kaunis, takkuturkkisenakin. Kaunotar on Hoiupaikissa ja toivoo luonnollisesti kovasti, että oma koti löytyisi. Giuliana on vielä nuori vaikka aikuisuuden kynnyksellä onkin menossa. Tyttö on steriloitu. Kooltaan Giuliana on, persialaiseksi, sieltä pienemmältä ja sirommalta puolelta.

Vieraille kissoille Giuliana hiukan sähähtelee, mutta se on selvästi enemmän periaatteen vuoksi kuin tosissaan. Syliin Giuliana tulee suorastaan supermielellään, eikä siitä sitten välttämättä enää oikein halua pois. Giulianan turkki vaatii paljon, paljon hoitoa. Ensin, että se tulee kuntoon ja sen jälkeen, että pysyy kunnossa. Jos tulevalla kodilla on kokemusta persialaisista, se olisi hienoa. Vähintään on oltava kova halu perehtyä sekä näiden kaunottarien luonteeseen ja ”huoltoon”. Se takaa tulevalle omistajalle ja Giluianalle hyvän ja antoisan yhteisen elämän.

Kuulumisia kotihoidosta 10.6.2008

7.6.2008 saapui ihana Giuliana meille hoitolaiseksi. Kaunis,rauhallinen,kiltti,sopeutuvainen…Giuliana tuli ja puski ja kehräsi tasapuolisesti kaikille heti. Hyppäsi koirien keskelle sohvalle tekemään tuttavuutta ja sen jälkeen lapsen viereen sänkyyn. Sylissä oloa ei voita mikään, ja Giulianaa ei ihan heti saakkaan pois sylistä, neiti halaa syliin ottajaa isoilla tassuillaan kaulasta, ja miten sellaista kisua voisi pois päästääkkään… Giuliana on yllättävän siro ja pieni kaiken turkkinsa alla, mutta sitä turkkia sitten riittääkin. Onneksi neiti itse ymmärtää, että turkinhoito kuuluu pakollisiin rutiineihin ja antaa harjata vastaan laittamatta. Myös pesu ja kynsien leikkaus sujui rutiinilla, kaikki hoitotoimenpiteet olivat selvästi tuttuja jostain menneisyydestä. Giulianasta huokuu rauhallisuus, en usko, että neiti arvostaisi tulevassa kodissaan turhan riehakasta menoa, enkä usko, että hänen jäljiltään myöskään ikinä kukkapurkit lentelevät tai verhot saavat kyytiä.

Giuliana sai kodin elokuussa 2008.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020