Gizmo

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Gizmon kuulumisia 3.3.2017

Terkkuja Gizmolta (aiemmin Kopernikus eli Koppis)!

Gizmo on ollut pian 7 vuotta minulla, kiitos PK:n :-) Gizmo asustaa nykyisin Vantaalla kahden kissakaverin kanssa ja voi hyvin. Gizmo tosin on vuosien saatossa joutunut käymään usein hammaslääkärissa, koska sairastaa FORLia ja helmikuisen hammaslääkärikäynnin jälkeen suusta löytyy enää neljä hammasta. Mutta se ei menoa haittaa ja ruoka maistuu entiseen malliin.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 04/2010

Copernikus ilmestyi eräälle torille ja ryhtyi heti sopivien kissaystävällisten torimyyjien kaveriksi. Pojalla oli monta ihailijaa jotka ruokkivat, silittivät ja tarjosivat rauhaisan lepopaikan. Kukaan heistä ei kuitenkaan voinut tarjota sitä mitä Copernikus kaikkein kipeimmin halusi… omaa kotia. He pyysivät meitä apuun ja niinpä lähdimme tutustumaan tähän kissaan, johon niin moni tuntui olevan ihastunut. Tapasimme Copernikuksen torin herkkupuodin hyllyltä nukkumasta. Hurmuri näki selvästi tilaisuutensa tulleen ja lähti matkamme mielellään.

Nyt Copernikus kastroituna, kylvetettynä, kynnet leikattuna ja hurmaavana odottaa sitä ihan oikeaa omaa kotiaan. Poika painaa tällä hetkellä reilut 4 kg ja on vielä aavistuksen liian hoikka, joten kunhan siitä oikeaan painoonsa tulee niin keskiveroa hiukan suuremmasta kissasta voidaan puhua.

Copernikus tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa, erityisesti rauhalliset nartut ovat sen mieleen. Urostenkin kanssa tulee toimeen, mutta välillä tuntuu, että pojilla on jotain omia poikajuttuja johon liittyy tuijottelua ja mahdollisimman suurena seisoskelua. Tappeluksi ei poikien yhteiselo kuitenkaan ole yltynyt. Koirat taitavat olla vähän pelottavia otuksia, niille pitää sähistä ja varmuudeksi hiukan selkääkin köyristää. Harjoitellaan tässä koirien kieltä Copernikuksen omaan tahtiin :-)

Ihmiset, ah ihmiset, Copernikuksen suuri rakkaus! Sylissä on ihanaa kölliä, mitä hassuimmissa asennoissa ja maharapsutukset ovat kivoja. Poika nauttii huomiosta ja seurasta. Copernikus on luonteeltaan sieltä rauhallisemmalta puolelta, mutta on sen verran utelias, että leikkii ja touhuaa sekä ihmisen kanssa että itsekseen. Voiko näin moni kissojen ulkonäön ja luonteen hyvistä puolista tiivistyä yhteen kissaan? Kyllä voi, Copernikukseen.

Copernikus sai kodin huhtikuussa 2010.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020