Grina

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Grina asusteli eräällä pellolla lähellä ihmisasustusta oman laumansa kanssa jotka olivat keskenään lisääntyneet 12 koiran laumaksi. Magdan oli tarkoitus ottaa kiinni ja steriloida tästä laumasta 4 tyttöä joilla kaikilla oli juoksut ja palauttaa nämä kaikki sitten takaisin omaan laumaansa pellolle. Toisin kuitenkin kävi koska nämä suloiset tytöt jättivät tassunjälkensä Magdan sydämeen eikä hän raaskinut niitä enää palauttaa laumaan joten täpötäydellä tarhalla alkoi järjestelyt tilojen suhteen jotta saataisiin tytöille sieltä tilaa.

Grina on vieraita ihmisiä kohtaa vähän ujompi kuin samasta laumasta turvaan otetut Lala ja Sanda eikä itse ota heti luokse tuleviin ihmisiin kontaktia vaan antaa näiden häkkikaveriensa mennä ensin ihmisten luokse tutustumaan. Grina kyllä kurkistelee näiden vilkkaiden kaveriensa takaa tulijoita ja tarkkailee uteliaana tilanteita ja ihmisiä mutta ei itse tee aloitetta jotta saisi ihmisiltä huomiota silityksien muodossa. Kuitenkin kun sitä menee rapsuttelemaan niin tyttö selkeästi nauttii siitä kovasti ja ihan varmasti tulee ajan myötä reipastumaan tästä entisestään kun ihmiset käyvät päivä päivältä sille tutuimmiksi. Grinan saa myös ottaa syliin mutta tyttöä se selvästi jännittää ainakin vielä. Grina ei myöskään hauku tarhalla joten sitä voisi hyvin ajatella myös kerrostaloon. Grinan yksi kulmahampaista törröttää huulen ulkopuolelle koska sillä on aikamoinen alapurenta Grina tykkää nukkua yhdessä kasassa oman laumansa jäsenien Lalan ja Sandan kanssa. Painoa tällä tytöllä on n.8kg ja korkeutta n. 35cm.

Grina sai oman kodin toukokuun alussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020