Halti

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Halti-hymypoika pelastui aiemmin syksyllä kunnalliselta koiratarhalta Magda’s Angels Placeen. Varmasti myös tämän pojan menneisyyteen kuuluu pahojakin kokemuksia, kuten ainakin hylätyksi tuleminen ja koiratarhalle joutuminen, mutta niitä ei tästä todella ihmisrakkaasta pojasta huomaa. Se on hyvin luottavainen, tasapainoinen, reipas ja avoin. Kultainen ja touhukas ilopilleri, joka on kuin kala vedessä niin toisten koirien kuin ihmistenkin seurassa.

Tarhatuttavuuden perusteella Haltin voisi ajatella sopivan oikeastaan minkälaiseen perheeseen ja asumismuotoon hyvänsä. Toki pojan kotiutuessa voi sen, niinkuin minkä hyvänsä elävän olennon kanssa tulla vastaan ongelmatilanteita ja niihinkin tulevan omistajan on hyvä olla varautunut, vaikka juuri nyt ei pojasta tunnu löytyvän ”vikoja” edes pinnistelemällä.

Halti on säkäkorkeudeltaan noin 30-35 senttiä ja painoa sillä on noin seitsemän kiloa.

Halti sai oman kodin joulukuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020