Hercule

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Syyskuu 2014 Pelastetaan Koirat ylpeänä esittelee; Ystäväkoira-harjoittelija Hercule

Hercule, kavereiden kesken Hecu, on entinen katukoirapoika Romaniasta. Heculla on opinnot aivan loppusuoralla ja se tulee vielä tämän syksyn aikana ”valmistumaan” ja saamaan punaisen huivin – ystäväkoirien tunnuksen, kerättyään vielä vähän lisää kokemusta mm. vanhainkoteihin suuntautuvista ystäväkäynneistä.

Rescuekoira voi olla myös ystäväkoira!

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus

Romanialainen eläinsuojelija Magda Radu löysi Herculeen pentuna auton alta piilosta, minne Hercule oli ehkä ryöminyt jouduttuaan onnettomuuteen, mikä on Romaniassa arkipäivää. Herculeen takajalka oli murtunut kahdesta kohdasta, mutta onneksi se pääsi heti hoitoon ja jalka onkin parantunut hyvin. Ajoittain voi tarkkaan katsoessa huomata jalan liikkeessä hieman eroavaisuutta, mutta se ei vaivaa Herculetta mitenkään.

Hercule on saanut elää Magdan luona kotihoidossa pennusta saakka, joten se on oppinut monia kotikoiran oppeja, mitä tarhalla olevat kohtalotoverit eivät ole päässeet oppimaan. Hercule osaa kävellä hihnassa, se on hyvin sosiaalinen ja avoin ja tulee hyvin toimeen myös lasten kanssa. Hercule ei ole kova haukkumaan, yhtyy kyllä haukkukuoroon muiden koirien aloitettua. Hercule tykkää myös kissoista.

Hercule on noin vuoden ikäinen ja painaa noin 13 kg, eli se on keskikokoinen, noin 45-50 cm korkuinen.

Hercule etsii sitoutunutta kotia, jossa ollaan valmiita panostamaan Herculeen hyvinvointiin ja laadukkaaseen koiran elämään.

Hercule on saanut oman kodin.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020