Hertta

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”04/2016″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Pieni Heili-niminen koiraäiti joutui synnyttämään pienokaisensa eteläisen Romanian kadulle viime huhti-toukokuun vaihteessa. Joku inhimillinen ihminen kyhäsi pentueelle pahvilaatikoista suojan, jossa ne selviytyivät elämänsä pari ensimmäistä viikkoa, jolloin alkoivat availemaan silmiään ja lähtivät tutkimaan ympärillä avautuvaa maailmaa, jonka vaaroista nuo pienet kääröt eivät tienneet vielä mitään.

Romanialaiset enkelimme Magda ja Lili kuulivat tästä koiraperheestä toukokuun 13. päivänä ja ne saatiin kuljetettua MAP-koiratarhalle turvaan jo samana päivänä. Pienokaiset olivat kuitenkin ennättäneet sairastua ja kamppailusta huolimatta vain yksi Heilin pienistä tytöistä sinnitteli elämään. Hän on Hertta, nyt noin 3,5 kuukauden ikäinen, reipas, ystävällinen koiraneidon alku.

Hertan emo, Heili on vain noin viisikiloinen, mutta Hertta taitaa jo pian itse kasvaa ohi äitinsä. Siitä oletetaan jäävän kuitenkin aikuisenakin keskikokoista ehkä hiukan pienempi.

Hertta sai kodin Saksasta syyskuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020