Hilla

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Juuri ennen talvea onnistuimme saamaan kunnalliselta tarhalta kylmältä ja taudeilta ja kuolemalta turvaan useita äitikoiria pentuineen.

Hilla ja sen kolme pentua kuuluivat näiden onnekkaiden joukkoon. En usko, että ne olivat ehtineet olla siellä kovin kauaa. Ne olivat suhteellisen hyväkuntoisen näköisiä, eivätkä pelänneet kauheasti.

Hillan ja pentujen hämmästynyt ja silti luottavainen ilme kertoo, että ne eivät lainkaan ymmärrä, mitä niille on tapahtunut. Joku on ehkä ennen välittänyt niistä ja hoitanut niitä. Toisten pelastettujen äitien maatessa kuljetushäkeissä peläten tulevaa, Hilla vain raapi häkin pohjaa kummeksuen, mihin on joutunut.

Hilla on keskikokoa hieman suurempi, 50cm korkea tumma tyttö. Toivottavasti hän saa nopeasti oman hyvän kodin, koska olisi aivan valmis adoptioon heti kun pennut ovat tarpeeksi kasvaneet.

Hilla sai oman kodin helmikuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020