Hipsu

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Saksassa”/]Olimme tekemässä avustustyötä kunnallisella tarhalla. Olimme jo useasti nähneet, mitä tapahtui, jos ja kun häkeistä karkasi joku koira. Koira juoksi täydessä paniikissa häkkirivistöjen väleissä yrittäen pakoon, mutta ei päässyt minnekään, koska alue on vahvasti aidattu. Perässä käveli tarhan työntekijä, joka piti kädessään pitkää keppiä, jonka päässä oli julmasti kiristyvä hirttosilmukka. Lopulta koira jäi tähän ansalenkkiin, joko kaulastaan tai vaikka kaulasta ja jaloista. Sen jälkeen pyydystäjä raahasi sen kepin päässä häkkiin takaisin.

Eräään kerran karannut koita juoksi siksakia, kuten muutkin, mutta sitten se suuntasi suoraan turvaan jalkoihini. Nostin vapisevan koiran syliini, enkä antanut sitä pyydystäjälle, vaan sanoin, että näyttäkää häkki, minä kannan tämän. Vietyäni pojan häkkiin, se yritti koko ajan takaisin luokseni. Joka kerta tämän jälkeen kun näimme, sen katse seurasi minua pitkään ja kysyvänä.

Kun parin päivän kuluttua saimme mennä valitsemaan koiria mukaanne, en heti löytänyt poikaa. Se löytyi toisesta häkistä hyvin pelokkaana ja kylmissään, Sillä oli jo aiemmin ollut varpaassa paha, tulehtunut haava. Nyt sillä oli haava myös leuassa, oli siis varmaan taas karannut.

He lupasivat pojan meille, mutta vasta kastroinnin jälkeen. Jouduin palaamaan kotiin, mutta Magda haki pojan myöhemmin turvaan.
Hipsu on kaunis ja kultainen, silkkiturkkinen poika. Se on keskikokoa hieman pienempi, n. 35cm korkea, paino noin 10 kg, mutta sitä tulee jatkossa varmaan vähän lisää.

Hipsu on varattu Saksaan.

Hipsu sai oman kodin maaliskuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020