Honey

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Kuulumisia kesäkuulta 2020

Vuodet vieri ja ikää karttuu ja Honey reippaasti toimeen tarttuu! Honeyllä on pilkettä silmissä. meno on iloista..
Joskus Ruuti kaverin kanssa kinastellaan mutta lopulta kaikki sovitellaan.

Honeylta terveisiä jouluna 2019! 

 

Kuulumisia huhutikuulta 2019

Terveiset Honey:ltä.Tämä kuva on kyllä viime huhtikuun ”helteeltä” Leviltä.Ruuti kaveri on edelleen menossa mukana ja hyvin menee vaikka ovat jo Seniori iässä🐾🐾🐾

Ruuti ja Honey Levillä 2019 tämä on todisteena että Honey voi edelleen hyvin.Elämää uuden kaverin kanssa on vietetty n.kaksi vuotta eikä suuria ongelmia ole Joskus nahistellaan makupaloista tai petipaikasta kun tuntuu että toisella paremmin!

Kuvia vuodelta 2018

Kuulumisia kodista 16.4.2018

Honey voi hyvin ja tulee toimeen uuden kaverin kanssa.Ruuti on n.kahdeksan vuotias uros sokea melkein.Siis kohtalotoveri koska Honeykin on”yksisilmäinen..mutta ei se paljon menoa haittaa!
Mukavaa kevään jatkoa!

Honey sai uuden Kaverin Liettuasta syyskuu 2017.

Honeyn kuulumisia 27.6.2017

Hei!

Niin ne vuodet vierii ja Honeylla elämäniloa riittää! Honey on nyt noin yhdeksän vuoden iässä, mutta ei sitä juuri huomaa. Edelleen tykkää juosta ja muuta touhuta ja leikkiä leluillaan.Honeyn lempipuuhaa on mm. lelu, johon voi laittaa pieniä nappuloita ja jota tassulla painelemalla saa syötävää oma-alotteisesti silloin kun haluaa. Tottelee käskyjä aina vain paremmin! Meillä on tapana käydä toisinaan kesäisin Match showssa ja Honey on joskus osallistunut näyttelyyn vaihtelevalla menestyksellä! Yksisilmäisyys aiheuttaa joskus ennakkoluuloja tässäkin tapauksessa.Mutta ei se muuten vauhtia haittaa… Ainoa asia, mitä meiltä puuttuu, on kontaktit toisiin koiriin, jotka olisivat mukana esim. lenkillä. Mutta varsinkin kesällä asia korjaantuu, kun laitan koiran pyörän kyytiin, ja sitten ajellaan vaikka koirapuistoon ja kaupunkiin, missä Honey saa tavata lajitovereita enemmänkin. Bussilla  kuljetaan myös ja se on Honeysta mukavaa, katselee ikkunasta maisemia tai pistää pään kainaloon! Monet ihmiset ihailevat koiraa, joka ottaa ihailut rauhallisen tyynesti vastaan! Joten meillä on asiat todella hyvin ja otetaan päivä kerrallaan ei murehdita menneitä tai tulevaa!

T.Honey ja emäntä

Kuulumisia kodista lokakuussa 2015

Hei!

Syksyiset terveiset täältä Oulusta. Olen Honey-koiran emäntä. Honey tuli minulle Romaniasta yhdistyksenne kautta elokuussa 2011. Tässä tosiaan on aikaa mennyt niin paljon, että yhteisestä ajastamme on niin paljon kerrottavaa – pienen kirjan voisi saada aikaiseksi.

Mutta hetkeäkään en ole katunut, että Honeyn adoptoin. Koira oli tullessan n. 3–4 vuotias vauhtityttö ja sama meno on vieläkin. Kaikenlaista on kyllä opittukin. Honeyn tullessa minulle kodissamme oli uroskoira odottamassa, mutta kaveri nukkui pois kesäkuussa 2014 17-vuotiaana. Honeyllä on kuitenkin kissakaveri, josta on tullut seurakaveri ja joskus yhdessä leikitäänkin ”hippaleikkejä” ja nukutaankin ihan sovussa vierekkäin! Lenkkeilyt sujuu niin kuin koirilla ikään joitakin koiria tervehditään, mutta yleensä kuljetaan omia teitä, koska vieraat koirat pelottaa…

Kesäisin vaihdetaan maisemaa pyörällä Honey turvallisessa korissa pyörän edessä. Bussilla kuljetaan paljon, mikä sujuu ongelmitta.

Näin jatketaan nyt, mutta suunnitelmissa hankkia uusi laumanjäsen, kun sellainen on mahdollista.

Ei muuta leppoisaa syksyn jatkoa ja tulevaa talvea!

Terveisin Honey ja emäntä.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020