Hukkanen

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Hukkasen nimi voisi olla mielikuvituksellisempikin, mutta kun sitä kerran katsoo, en paljoakaan muita nimiä mieleeni saa. Hukkasessa on jotain niin susimaista, sen katse kai sen tekee, sen voi jokainen itse päättää.

Hukkanen on löydetty kadulta ja tuotu helmikuun loppupuolella Rakveren tarhalle, jossa se asuttaa häkkiään turhautuneena mutta silti ihmeen hyväntuulisena. Lenkille lähtö sujuu hyvin, Hukkis tuikkaa pusun poskelle kuin kiitokseksi huomiosta ja sitten mennään. Ja kovaa mennäänkin. Hukkanen vetää hihnassa melko lailla, ikään kuin yrittäen purkaa kaiken varastoituneen energiansa lyhyellä lenkillä.

Suurta huvia sille on mönkiä pusikoissa ja aurata lumihankia niin kuin parempikin myyrä :) Ja painiminen taluttajan kanssa maistuu myös, se suorastaan ”sekoaa” hyvällä tavalla, kun se huomaa, että ihminenhän leikkii sen kanssa! Hukkanen on myös ennakkoluuloton ja rohkea, se hyppii tutkimaan paikkoja pelottomasti ja työntää kuononsa kaikkiin mielenkiintoisiin kuoppiin ja koloihin. Lenkin päätteeksi häkissään Hukkanen esittelee minulle vielä lelujaan ja asettautuu sitten rapsutteluasentoon koittaen viivyttää lähtöäni sen luota, siinä myöskin onnistuen…

Hukkanen on siis nuori, energinen ja vahva uros, joka tarvitsee rinnalleen napakan ja kokemustakin omaavan ihmisen, joka on valmis kouluttamaan ja ehdottomasti liikkumaan pojan kanssa riittämiin. Toisen uroksen kanssa Hukkasta ei anneta samaan kotiin. Vastapainoksi Hukkanen on valmis antamaan ehdottoman kiintymyksensä ja uskollisuutensa elämänsä loppuun saakka.

Hukkanen sai kodin 21. maaliskuuta 2008.

Hukkanen nukkui pois 20.3.2017. RIP <3

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020