Iines

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”7 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Iines on noin 7 vuotias kiltti tyttökissa, joka on jakanut arkeamme jo 5 vuoden ajan. Iines on suurehko ja pörheä seuralainen. Iines on ihmisen paras kaveri ja hieman koiramainen. Hän juoksee ovelle vastaan, osallistuu arkiseen puuhasteluun sekä kerjää kovasti vatsarapsutusta ja haluaa ehdottomasti nukkua vieressä. Aivan erityisesti hän rakastaa miehiä. Sanonkin häntä mieheni tyttöystäväksi. Iines katsoo suoraan silmiin näyttäen herkkyytensä.

On ollut murheellista nähdä kuinka muut kissani kiusaavat häntä. Iinestä, joka on hieman kömpelö muiden kissojen seurassa, tekee aina väärän liikkeen. Kun Iines pääsee ulos, hänestä kuoriutuu rohkea ja leikkisä kissa. Kaikkemme olemme yrittäneet, mutta mikään ei muuta sitä, että Iineksen pitäisi saada olla ainokainen. Iineksen pitäisi saada syödä, käydä laatikolla ja nautiskella rauhassa. Toivoisin hänen myös pääsevän ulos, koska sinne hän näyttää aina kaipaavan. asumme Helsingin keskustassa, joten tätä mahdollisuutta emme pysty hänelle juuri antamaan. Uskon että Iines on surullinen ja toivoisinkin hänen löytävän ihanan kodin loppuelämäkseen.

Iines sai oman kodin lokakuussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020