Iiro

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kutsumme näitä pentuja Andrea-pennuiksi, koska yhdennäköisyys on valtava sivuillamme olleisiin pentuihin, jotka syntyivät Suomessa. Jopa niin suuri että nämä pennut nähdessään piti hetken miettiä, että miten niitä voi täälläkin, Rakveren tarhalla olla. Näiden pentujen emä on kuitenkin tarhalla oleva saksanpaimenkoirasekoitus, joka tuotiin kodistaan tarhalle. Kodissa sanottiin olevan myös mäyräkoirauros, joten se selittänee pentujen pitkähkön selän, lyhyet jalat ja värityksen. Pennuista ei siis kasva aikuisena suuria, vaan jäävät arviolta n. 40-50cm korkuisiksi. Pennut ovat nyt n. 3kk:n ikäisiä ja ovat koko ajan olleet emonsa kanssa. Siksi ne ovatkin oikein reippaita ja sosiaalisia pentuja, joista emä on pitänyt hyvän huolen.

Kuulumisia kodista 25.7.2007

Saavuimme Iiron kanssa uuteen kotiin Kirkkonummelle 3.12.2006. Iiron ensituntuma tähän uuteen majapaikkaan oli vähintäänkin epäilevä; poika jäi eteiseen istumaan eikä suostunut liikahtamaan senttiäkään, kuikuili vain ympärilleen. Ensimmäinen yö meni kuitenkin hyvin: Iiro nukkui hänelle varatussa laatikossa koko yön aivan rauhallisesti. Tätä nykyä, reilun kymmenen kuukauden iässä, Iiro on reipas koiranuorukainen joka tuntuu olevan oikein oppivainen ja muiden koirien kanssa hyvin toimeen tuleva. Poika rakastaa makkaraa ja oikeastaan mitä vaan ruokaa minkä saa pöydältä nyysittyä… ;) Muihin huveihin kuuluu ikkunasta autojen ja muiden liikkuvien asioiden kyttääminen ja niille muriseminen todella miehekkäällä rintaäänellä. Iiro ilmoittaa myös jos joku on tulossa eli vahtikoiran vikaa näyttä jonkun verran pojasta löytyvän. Iiro on ollut terveenä lukuunottamatta lieviä (allergisia?) silmäoireita tuossa alkukesästä jotka kestivät muutaman päivän. Rakas poitsumme on mitä terhakoin koiravesseli ja naapuruston maskotti.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020