Ileana

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Ileana on syyskuun alkupuolella kunnalliselta koiratarhalta Magda’s Angels Placeen pelastettua saatu nuori koiraneiti. Tyttö on päätynyt asuttamaan MAP:ssa samaa häkkiä itseään paljon suurempien koirien kanssa ja tulee näiden kanssa todella hyvin toimeen. Se tuntuu olevan juuri sopivan kokoinen pujahtamaan toisten jalkojen ja masujen alta, mutta ei kuitenkaan ihan niin sirorakenteinen ja pikkuinen, että sen saisi pelätä jäävän isompiensa jalkoihin.

Tyttö on hyvin kiltti, mutta ihmisten kanssa vähän arka tai ehkäpä mieluumminkin ujo. Se kurkistelee koirakaveriensa takaa hyvin uteliaana ja kun rohkeammat tulevat pyytämään rapsutuksia, sekin hivuttautuu muiden joukossa vaivihkaa lähemmäs ja innostuu jopa tanssahtelemaan uskaltauduttuaan vastaanottamaan silityksen. Tällä tytöllä tuntuu olevan aimo annos pilkettä silmäkulmassa ja Ileanan jään murtuminen taitaa olla jo hyvin lähellä. Aremmista koirista kokemusta omaavassa kodissa se mitä luultavammin rohkaistuisi hyvinkin nopeasti.

Säkäkorkeudeltaan Ileana on noin 30-35 senttiä.

Ileana sai oman kodin joulukuussa 2014.

Ilona, ent Ileana, on saatettu sateenkaarisilloille tammikuussa 2019.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020