Ilinca

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Magda ja Florin huomasivat tarhalle mennessään pienen, surusilmäisen Ilincan Map:n vieressä olevilla pelloilla. Tarhan lähellä ei kuitenkaan ole asutusta, joten Ilincakin koki varmaan saman kohtalon, kuin moni muukin Romanialainen koira, perhe ajaa autolla asumattomalle alueelle ja koira hylätään sinne. Magda ja Florin pelastivat Ilincan ja tyttöä kutsutaan leikkisästi pesukarhuksi Map:n tarhalla.

Ilinca oli löydettäessä kovin laiha ja hoikalle tytölle tulee oletetusti lisää painoa Map:n herkkupatojen ääressä.
Ilinca on vielä varautunut tarhalla, ujostelee isoja ja raisuja koiria.
Tyttö tulee kuitenkin iloisena ihmisen luo, on haltioissaan päästessään syliin ja antaa hyvin käsitellä itseään. Ilinca on tarhalla hyvin kiltti, kultainen ja rauhallinen tyttö.

Tarhalla Ilinca ei kuitenkaan pääse oikeuksiinsa, vaan jää isompien koirien taakse hiljaa ihmettelemään. Ilinca ei hauku tarhalla edes muiden koirien haukkuessa.

Kooltaan Ilinca on pieni ja siro, noin 35 cm ja 4 kg.
Tällä hetkellä Ilinca on tarhalla hieman surumielinen, mutta uskomme tytön puhkeavan kukkaan ikiomassa kodissaan, sen päästessä turvalliseksi kokemaansa ympäristöön.
Olisiko sinun sydämessä ja kodissa tilaa pienelle pesukarhulle?

Sai oman kodin 13.1.2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020