Ilo

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”9 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Ilo on tuotu kodista Tallinnan tarhalle koska sen omistaja kuoli. Tyttö on todella nimensä veroinen koira: täynnä riemua, vilpittömyyttä ja iloa. Tarhaelämä ei ole Iloa masentanut (ainakaan vielä) ja päästessään leikkiaitaukseen juoksentelemaan, ei vauhdilla ole rajaa:) Ilo ei siis todellakaan ole mikään vanha koira vaikka ikää onkin jo kertynyt 9 vuotta. Hihnassa Ilo jopa vetää aika railakkaasti, mikä tietysti osittain johtuu liikunnan puutteesta.

Ilo voisi ulkonäön perusteella olla collie-saksanpaimenkoira mix. Luonteeltaan tyttö on hyvin ystävällinen ja kiltti sekä avoin ihmisiä kohtaan. Voisin veikata Ilon sopivan myös lapsiperheeseen. Toisiin koiriin Ilo suhtautuu ystävällisesti, entisessä kodissaan se on ollut toisen nartun kaverina. Ilo sopii siis toisen koiran kaveriksi kuin myös ainoaksikin koiraksi. Tulevalta kodilta Ilo vaatii pitkiä lenkkejä ja touhuilua, sillä energiaa tytöllä riittää vaikka ikää onkin. Ilo on varmasti omasta mielestään vasta koira parhaassa iässä:)

Ilo haukkuu jonkun verran häkissään mutta haukku vaikuttaa ennemminkin olevan huomiohaukkua, joten tietyin ehdoin Iloa voidaan ajatella myös kerrostaloon.

15.1.2011

Ilo on edelleenkin se tyttö, joka on nimensä veroinen: täynnä riemua, vilpittömyyttä ja iloa. Kun Iloa menee katsomaan, se jakaa auliisti suukkoja tulijalle ja painaa päänsä lempeästi rapsuttajan rintaa vasten. Ilon perimässä todellakin taitaa virrata ripaus collien herkkyyttä ja saksanpaimenkoiran uskollisuutta. Ilo ottaa kontaktia ihmisiin ja kuuntelee mitä heillä on sanottavanaan.

Ilo on saanut hieman lihaa luidensa ympärille ja tätä painonnousua on tyytyväisenä seurattu. Ulkona Ilo seuraa kaikkea jännittäviä asioita mielenkiinnolla, lenkkeilee reippaasti ja on valmis leikkimään lumikinosten valloittajaa milloin vain.

Ilon pitkäaikainen ystävä ja luottotoveri sai oman kodin ja Ilo odottelee nyt kovasti koska olisi hänen vuoronsa päästä omaan kotiin. Uskoisin, että tyttö ei tule tuottamaan pettymystä omistajalleen, vaan on juuri sellainen koira, josta omistaja saa Iloa, turvaa, halikaveria ja lenkkiseuraa itselleen.

Ilo sai kodin helmikuussa 2011.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020