Ilona

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”10 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu ” sijainti=”Suomessa”/]Ilona on v.2007 Virosta Suomeen tullut steriloitu n.10v koiratyttö joka etsii kiireellä uutta kotia.

Tämä turkin väriltään kullankeltainen koiratyttö on kultainen myös sydämeltään ollen ystävällinen niin aikuisille, lapsille kuin muille koirille. Nykyisessä kodissaan tyttö on saanut elää ikänsä perheen ainoana lemmikkinä, joten varsinaisia kokemuksia koirakavereista tai muista lemmikkieläinkavereista Ilonalla ei ole, mutta ystävällisen ja avoimen luonteensa johdosta jo valmiiksi koirallinen koti ei varmasti ole poissuljettu vaihtoehto tytön tulevaksi kodiksi.

Ilona on perusterve, iloinen, energinen ja edelleen iästään huolimatta aktiivinen tyttö. Terveen ja vähänkin saalisviettiä omaavan koiran tavoin se saattaa välillä purkaa itseään liikkuvien objektien kuten jänisten ja lintujen perässä juoksennellen, mutta toisaalta osaa nauttia myös rauhallisesta pihakäyskentelystä suurella pihallaan. Vaatimattomasta luonteestaan huolimatta tyttö kaipaa jo kovin lenkkiseuraa ja reipasta liikunnallista yhteistä tekemistä, joita sen nykyisessä kodissa ei muuttuneiden olosuhteiden takia enää pystytä antamaan. Olisiko sinusta tälle kultaiselle tytölle lenkkiseuraksi, olisiko sinun luonasi Ilonan uusi koti?

Ilona sai hoitokodin 3.6.2014.

Ilona sai oman kodin elokuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020