Indi

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kaikki pennut ovat hyvin leikkisiä, sosiaalisia kaikkien kavereita. Pennut ovat tottuneet lapsiin, aikuisiin, kissoihin sekä koiriin.

Indi on pennuista pienin ja sydämestä kuului sivuääniä lääkärintarkastuksessa, mutta se ei menoa häiritse kuitenkaan. Hieman jää siskojensa jalkoihin, mutta se ei Indin menoa häiritse.

Indi tullaan luovuttamaan vasta neljän kuukauden ikäisenä kotihoitajan ja lääkärin tarkkailtua sitä riittävän pitkään. Koska Indi on pennuista kehittymättömin ja pienin, lääkäri arveli sydämen sivuäänen saattavan vielä korjaantua pojan kehittyessä.

08/2012 Indi saa jäädä synnyinkotiinsa pahentuneen sydämen sivuäänen takia.

2014: Indin sydän petti ja keuhkot rupesivat täyttymään nesteellä. Eilen 20.2.2014 Indi sai helpotuksen kipuihinsa kun annoimme lääkärin kanssa piikin ikiuneen. Indi sai elää melkein 4 vuotta hauraan sydämensä kanssa oikein hyvää ja rakastavaa elämää kanssamme.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020