Indian

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]

Kuulumisia hoitopaikasta 28.5.2005

Indiellä on aika vahva riistavietti, puput ja linnut saavat kyytiä. Lähtee perään ainoastaan näköaistin avulla, ei karkaile minkään jäljen perään. Tulee heti takaisin, jos saalistus ei onnistunutkaan. Tulee toimeen kaikkien ja kaiken kanssa; pienille koirille kuitenkin tämän neidin leikit saattavat olla liian rajuja. Uskoo hyvin kieltämistä ja osaa jo peruskäskyt. Tarvitsee aktivoimista ja mielekästä tekemistä, varsinkin agility on todella kivaa!

Tervetuloa tutustumaan, Indie on valloittava luonne!

Kuulumisia hoitopaikasta 25.4.2005

Indie alkaa rauhoittumaan vähitellen, ei ole enää NIIN vilkas. Käytöstavatkin alkavat jo hioutua.  Enää ei kurasta kaikkia pihaan saapuvia ihmisiä. Kunniottaa meitä jo hyvin ja tietää että meidän sanamme painaa. ”Ei” ja ”pois” ovat jo aivan selkeitä käsitteitä. Se suhtautuu oikein hyvin uusiin tilanteisiin, kuten kahteen juuri syntyneeseen varsaamme – käy vain nätisti välillä katsomassa ja tutkimassa niitä. Indie pysyy nyt aina pihalla vapaana ja kulkee hevosten mukana lenkillä.  Kerran se on kähissyt Disan kanssa jostain makupalasta, mutta kumpaankaan ei tullut edes reiän reikää.  Muuten sen sietokynnys on yllättävänkin korkea; sietää todella rajujakin leikkejä ja otteita. Rakastaa autoilua yli kaiken! Alkaa kiintymään meihin jo aika paljon, joten tarvitsisi oman kotinsa jo piakkoin.

Kuulumisia hoitopaikasta 4.4.2005

Indie on ollut meillä nyt noin kuukauden. Meillä on tällä hetkellä kämpässä neljä isoa koiraa Indien lisäksi:  Varju-koirat Disa, Tyyne (ex-Troja) ja Siiri (ex-Nancy), sekä dobermanni Repe. Indie on ulkona koko ajan vapaana muiden koirien kanssa, samoin sisällä samoissa tiloissa. Kertaakaan Indie ei ole tapellut ruuasta tai mistään muustakaan. Kaksi kertaa koko aikana olen sen nähnyt hiiltyvän leikin tiimellyksessä, mutta se on lopettanut ärinän ensimmäisestä karjaisusta. Kummallakaan kerralla se ei ole aloittanut, vaan toinen koira on ensin hermostunut sen rajuihin leikkeihin ja rähähtänyt ensin.

Se pitää kaikista ihmisistä suunnattomasti ja pomppii ympäri pihaa heti, jos joku tulee (ja ihmisiä vasten.. käytöstavoissa vielä hiomista). Päästää kaikki vieraatkin onnesta soikeana sisälle vaikka keskellä yötä – ei siis vahtikoiraksi.. =)

Sisällä erittäin rauhallinen, makoilee ja oleilee vaan koko ajan. Ulkona, kuten sanottua, todella vilkas.

Indie tulee loistavasti toimeen koirien kanssa, jotka ovat a) tarpeeksi isoja sen rajuihin leikkeihin b) jaksavat leikkiä c) eivät rähise tai dominoi. Pysyy pihalla erittäin hyvin, kun tilaa on pari hehtaaria. Lenkillä huitelee missä sattuu – vaatii siis kouluttamista. Vaatii kovaakin komentamista, että viesti menee perille. Osaa istua, mennä maahan, odota, irti jne. perusjutut. Todella viisas, oppii hetkessä kaikki temput, jos saa sen keskittymään asiaan. Antaa tehdä kaikki hoitotoimenpiteet hyvin. Pitää lapsista, mutta aivan pienimmät saattaa hyppiä kumoon innostuessaan. Hyvä tallikoira, pitää hevosista.

Saa tulla koska vaan katsomaan ja tutustumaan kotihoitopaikkaan Turun seudulle. Tämä koira on oikeasti todella mukava, kunhan sitä osataan vain käsitellä!

Kuulumisia hoitopaikasta 15.3.2005

Indie on ERITTÄIN vilkas! Se vaatii ehdottomasti maaseutuymparistön, jossa on lääniä juosta. Se vaatii myös leikkimistä ja ohjelmaa tai se lähtee omille teilleen viihdyttämään itseään. Jos sillä on tilaa ja tekemistä, se pysyy kyllä pihalla eikä karkaa. Tulee toimeen meidän isojen koiriemme kanssa loistavasti, ei mitään ongelmia(?). Ennen taas muissa paikoissa on ollut.. Meillä se on ennemminkin lauman alimmainen, ei tule kiistaa edes ruuasta. Ruokaa on aina saatavilla niin paljon kuin haluaa syodä, joten siitä ei kannata tapella.. Haukkuu, jos joutuu kiinni tai jää yksin. Sisälle jäädessään ei hauku, jos muita koiria jää seuraksi. Pitää kissoista, lampaista, hevosista jne. Kanoja katselee vähän kuolaten, en jättäisi niiden kanssa kahden kesken. Hihnassa aika höselö, rauhoittuu lenkin edetessä. Vaatii rauhallista, kokenutta asennetta. Rauhoittuu näin itsekin ja osaa jo keskittyä.

Kuulumisia 22.2.2005

Indie etsii edelleen pysyvää kotia. Nyt Indielle etsitään kotia, missä ei ole muita koiria, sillä sisätiloissa se ei tule kaikkien koirien kanssa toimeen, vaikka ulkona onkin kaikkien kaveri. Indiellä on myös suunnaton lahja hypätä hyvin korkealle, eikä se pihalle yksin jätettynä pysy korkeankaan aidan takana vaan lähtee tutkimaan hieman ympäristöään tullen jonkun ajan päästä takaisin. Indie on edelleen hyvin sosiaalinen ihmisiä kohtaan ja pitääkin kaikista ihmisistä.

[divider scroll_text=””]

Indie sai kodin tammikuussa 2004 ja se etsii uutta kotia, koska ei tule ollenkaan toimeen perheen toisen nartun kanssa. Koirapuistossa sen sijaan ongelmia vieraiden koirien kanssa ei ole, se tulee niiden kanssa toimeen, mutta leikit ovat melko rajuja. Nykyään Indie on täysin sisäsiisti ja kulkee remmissä melko nätisti. Indie ei myöskään ole enää ollenkaan arka tai varautunut, vaan oikein iloinen ja reipas nuori koiraneiti. Se on myös hyvin innokas ja energinen, joten kodin täytyy pitää lenkkeilystä. Indie on myös hyvin huomionkipeä, se voisi olla ihmisen rapsutettavana vaikka koko ajan. Indiellä ei ole kokemusta kissoista eikä juuri lapsistakaan.

Ensisijaisesti Indielle etsitään kotia omakotitalosta, sillä se ei ole juurikaan ollut yksin kotona ja ainakin toisen koiran kanssa ollessaan innostuu haukkumaan kerrostalossa kuuluvia ääniä.

[divider scroll_text=””]

Indian sai kodin kesällä 2003, josta joutui lähtemään, koska se ei ollut oppinut vielä täysin sisäsiistiksi.

[divider scroll_text=””]

 Tarhakuvaus 2003

Indian on nuori tyttö, joka oli tarhalle tuotaessa todella säikky ja arka, mutta ymmärrettyään ettei sille tehdä mitään pahaa tyttö muuttui. Indian on todella leikkisä ja energinen kakara, jonka täytyy kuitenkin ensin tarkistaa onko uusi ihminen kiltti vai paha.
Indian on hoikka ja pitkäjalkainen ruumiinrakenteeltaan. Säkä n. 65 cm. Indian on steriloitu tarhalla.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020