Ingaliina

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Ingaliina elää Viktorin tarhalla Latviassa. Se on suuren koirajoukon sosiaalisimpia kavereita, mutta silti hieman varovainen. Mikä on luonnollista ottaen huomioon, ettei Ingaliina ole tavannut juurikaan muita ihmisiä kuin Viktorin ja hänen vaimonsa Joannan. Ingaliina on tottunut elämään suuressa koiralaumassa vapaana tarha-alueella, joten se ei osaa vielä kulkea hihnassa. Se ei myöskään tiedä lainkaan, millaista on elää normaaleissa kotioloissa. Jotta Ingaliina sopeutuisi kotikoiran elämään, tulee sitä ohjata kärsivällisesti ja pehmeästi elämän arkirutiineihin.

Luonteeltaan Ingaliina on hyvin kiltti ja ystävällinen. Sillä tuntuu olevan kuitenkin myös luonnetta, koska se ajautuu silloin tällöin riitoihin toisten narttujen kanssa. Ingaliina luovutetaan ainoastaan uroksen kaveriksi tai ainoaksi koiraksi. Ingaliinalla on persoonallinen puolipitkä häntä, vaikka se muuten kovin tavallisen näköinen onkin. Toivottavasti joku silti haluaisi sitoutua Ingaliinan kotiuttamiseen, sillä tyttö on vielä kovin nuori ja sillä olisi koko elämä vielä edessään.

Ingaliinan säkäkorkeus on n. 50 cm.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020