Ini

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 1-vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Tämä neiti on otettu pentuna tarhalta ja palautettu sinne takaisin tytön nyt ollessa n. vuoden tienoilla, koska yhteiselo lasten kanssa ei sujunut. Ehkäpä tyttö ei kestä liikaa vilskettä ympärillään tai ehkä aikuiset eivät pitäneet huolta, kuinka pentua kohdellaan ja tämä purkautui lasten näykkimisenä.

Ini on aluksi arka ja haukkuu, kun sen häkin luokse menee vieraita ihmisiä. Siinä aikamme oltuamme se kuitenkin tulee varovaisen uteliaana haistelemaan. Kun saan Inin vihdoin hihnaan, tyttöä ei arastakaan enää. Se juoksee innoissaan sen kummempia kyselemättä kaikkien vastaan tulevien koirien luokse haastamaan leikkiin. Ini menisi vaan, vaikka toinen murisee sille. Luultavasti sille ei ole oikein opetettu mitään ja koirien kielikin taitaa olla hukassa tai sitten tyttö oli niin innoissaan, ettei se malttanut miettiä välittääkö toinen siitä vai ei.

Ini on aikuisen perheen koira. Sellaisen ihmisen, joka jaksaa puuhata Inin kanssa, osaa ohjata energiaa rauhallisella virikkeistämisellä ja ohjata tarpeen tullen pelon nostattamia kierroksia. Ini on ystävällinen murrosiän kynnyksellä oleva nuori, joka ei vaikuttanut pelkopurijalta edes ahdistettuna.

Säkäkorkeutta tytöltä löytyy n. 45 cm. Se on sopivan sirokokoinen vaikka kainaloon kaapattuna tarvittaessa :)

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020