Into

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Into on hyvin samanlainen ja samantyyppinen koira kuin veljensä Ilpo. Molemmat etsivät muuttuneen elämäntilanteen takia uutta kotia. Into on nyt kotihoidossa Helsingissä.

Into on 40 cm korkea ja painaa 25 kiloa.

Kodin kertomaa Intosta 23.3.2017

Into on ihana ja leppoisa koira, joka on hyvin ihmisrakas ja tykkää olla lähellä.

Inton huono puoli on haukkuminen, joten ei sovellu kuin omakotitaloon. Into haukkuu kaikki oudot äänet (esim. kolahdukset pihalta ja autotallista). Poika myös vetää hihnassa hetken, kun lähdetään lenkille, mutta rauhoittuu kyllä lenkin aikana.

Into on perusrauhallinen, kuten ikään kuuluukin. Tykkää huomiosta ja ihmisen läheisyydestä, mutta viihtyy hyvin myös omissa oloissaan.

Intoa on pystynyt pitämään myös vapaana. On aina tullut luokse, kun pyytää, eikä ole ikinä lähtenyt omille teilleen. Hyvin kuuliainen koira, joka tottelee. Välillä Into tietysti yrittää olla niinkuin ei kuulisi, mutta niin taitaa tehdä melkein kaikki koirat. Metsässä Intoo tykkää kulkea todella paljon.

Tulee pääasiallisesti muiden koirien kanssa toimeen ja myös lasten, mikäli lapset ymmärtävät antaa Intolle myös omaa rauhaa ja tilaa.

Intokin tykkää valloittaa sohvan ja tehdä ”pesän” sohvatyynyihin ja on tottunut nukkumaan sängyssä tai sohvalla. Into on perusterve koira, jolla on todennäköisesti vielä monta hyvää elinvuotta jäljellä.

Into asustelee Nokialla Siurossa.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 11/2006

Kutsumme näitä pentuja Andrea-pennuiksi, koska yhdennäköisyys on valtava sivuillamme olleisiin pentuihin, jotka syntyivät Suomessa. Jopa niin suuri että nämä pennut nähdessään piti hetken miettiä, että miten niitä voi täälläkin, Rakveren tarhalla olla. Näiden pentujen emä on kuitenkin tarhalla oleva saksanpaimenkoirasekoitus, joka tuotiin kodistaan tarhalle. Kodissa sanottiin olevan myös mäyräkoirauros, joten se selittänee pentujen pitkähkön selän, lyhyet jalat ja värityksen. Pennuista ei siis kasva aikuisena suuria, vaan jäävät arviolta n. 40-50cm korkuisiksi. Pennut ovat nyt n. 3kk:n ikäisiä ja ovat koko ajan olleet emonsa kanssa. Siksi ne ovatkin oikein reippaita ja sosiaalisia pentuja, joista emä on pitänyt hyvän huolen.

Into nukkui pois 9.2.2018.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020