Irwin

Irwin joutui Tallinnan koiratarhalle, Loomade hoiupaikaan omistajansa kuoltua. Toistaiseksi herra on vähän hämmentynyt kaikista muutoksista mitä hänen elämässään on tapahtunut lyhyen ajan sisällä.

Irwin on ilmeisenkin läheisriippuvainen ihmisistä ja tuppautuu rohkeasti hakemaan rapsutuksia vierailta ihmisiltä sekä jakamaan auliisti lämpimiä suukkoja. Hihnassa herra tuntuu kulkevan vallankin mallikkaasti ja jalkakin nousi ikään nähden vielä varsin vikkelästi. Narttukoirat olivat Irwinin mielestä mukavia, eihän herrasmiehen nyt tytöille sovi alkaa huutelemaan.

Testasimme Irwinin reaktiota myös kissoihin. Ikkunan läpi herra katseli tyytyväisenä ja käänsi lopulta selkänsä kissoille. Kun kokeilimme suoraa kontaktia kisulin kanssa, Irwin tuijotti kissaa hetken tietämättä, mitä tälle nyt pitäisi sanoa. Varmuudeksi Irwin urahti kerran ja käänsi jälleen selkänsä kissalle. Joten jos Irwinin tulevassa kodissa on kissa ennestään, Irwin kyllä varmastikkin tulee tottumaan kissoihin.

Emme kuulleet Irwinin haukkuvan kertaakaan, joten herraa voisi ajatella myös kerrostaloon asumaan. Irwinin säkäkorkeus on n. 30 cm.

Irwin etsii kotia aikuisten ihmisten seurasta, jossa herra voisi viettää vanhuudenpäiviänsä. Pientä lenkkeilyä ja paljon halimisia suukkojen kera kuuluvat Irwinin toivelistalle uudessa kodissa.
Irwin sai kodin tammikuussa 2010.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020