Isabel

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Synt. 12/2014″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]Aina, kun yhteistyötarhallemme MAP:iin saadaan pienikin tila, pelastuu joku onnettoman elämänalun saanut. Maaliskuun alussa meillä vapautui paikka, jonne oli mahdollisuus saada turvaan kokonainen pentue.

Magda otti yhteyttä yhteen Bukarestin kunnallisista koiratarhoista ja kertoi, että pystyisimme ottamaan jonkun emokoiran pentuineen luoksemme. Muutaman päivän kuluttua kunnalliselta tarhalta ilmoitettiin, että meitä odottaa äiti lapsineen ja Magda lähti noutamaan niitä Giurgiuun. Ensivilkaisusta lähtien oli varmaa etteivät kaikki pennut voineet olla millään sisaruksia keskenään eikä edes niiden väitetty emokaan ollut kiinnostunut niistä kenestäkään.

Joku saattaisi tuohtua ”huijauksesta”, mutta meille se toi hymyn huulille. Kunnallisen tarhan työntekijät olivat ”kaapineet” kokoon pentueen toivoen niille pelastumista ja mahdollisuutta. Ehkeivät nämä vauvat ja emo ole kaikki verisiteiltään sukua keskenään, mutta kohtalon sisaruksia ne ovat varmasti.

Pennuista Isabel on vaalea suuren luokan koirakaunotar, joka tuntuu tietävän itsekkin olevansa varsin viehko ilmestys. Kuvattaessa se asettui sievästi koriin ja käänteli söpöä kuonoaan, kuin esitellen kameralle parhaita puoliaan. Isabel on aina iloinen ja reipas niin ihmisten kuin toisten eläintenkin seurassa. Se on ”normaalin” koiralapsen oloinen pentu, jolta irtoaa syliinpääsystä kiitokseksi suukkokin ihmiselle.

Isabelilla on ikää noin 4 kuukautta ja se tullee olemaan aikuisena säkäkorkeudeltaan arviolta nelisenkymmentä senttiä.

Isabel sai oman kodin Saksasta huhtikuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020