Izy

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 5-vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Izy on arviolta 5 vuotta vanha ja 50 senttimetriä korkea narttukoira. Izy löydettiin kadulta yhdessä toisen koiran, Ferinan, kanssa. Izy ja Ferina muistuttavat toisiaan sen verran paljon, että ne lienevät sisaruksia.

Izy eli yhdessä Ferinan kanssa eräässä Giurgiun kerrostalolähiössä, jossa paikalliset eläinrakkaat ihmiset huolehtivat parivaljakosta siihen saakka, kunnes ne pyydystettiin kunnalliselle tarhalle. Magda pelasti ne sieltä kovalta kohtalolta hoiviinsa.

Izy, kuten Ferinakin on entiseksi katukoiraksi todella rauhallisen ja tasapainoisen oloinen. Se on tottunut ihmisiin todennäköisesti pienenä saamiensa hyvien ihmiskontaktien ansiosta. Tyttö ei turhia arkaile, ja viihtyy mainiosti ihmisten seurassa. Asunnossa elämisestä niin Izyllä kuin Ferinallakaan ei luonnollisesti ole kokemusta, mutta olemuksen perusteella niiden voisi uskoa sopeutuvan erittäin helposti kotikoiran elämään – joko yhdessä toistensa tai muiden koirien kanssa, tai ainoina koirina.

Izy sai oman kodin marraskuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020