Jäbä

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”9-vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Jäbä, suomalainen kodinvaihtaja etsii kiireellisesti loppuelämän kotia itsestään riippumattomista syistä.

Jäbä on terve ja energinen 9-vuotias beagleuros. Luonteeltaan erittäin kiltti ja ihmisrakas, erityisesti lasten seurassa Jäbä viihtyy todella hyvin. Jäbä onkin enemmän seurakoira, se ei ole koskaan ollut innostunut ajopuuhista muiden metsästyskoirien tapaan. Metsäverisyyttä siinä on vain sen verran, että vapaana pidettäessä saattaa lähteä helposti omille teilleen.

Jäbä on asunut koko ikänsä maalla ulkotarhassa, jossa sillä on ollut lämpöeristetty koppi. Voi olla, että Jäbä ei koskaan opi täydellisen siistiksi sisäkoiraksi, mutta siitä huolimatta sitä ei anneta pelkästään tarhassa asumaan. Joten tämän suhteen uudelta omistajalta vaaditaan kärsivällisyyttä ja kykyä opettaa Jäbä sisällä asuvan herrasmiehen tavoille. Jäbää ei myöskään anneta kaupunkiolosuhteisiin, sillä se on tullut todella levottomaksi käydessään kaupungin hyörinässä ja hajujen runsaudessa.

Jäbä ei harrasta turhaa haukkumista, vaikka ilmoittaakin pihaan tulevista vieraista. Se on ollut hyvin kiintynyt nykyiseen emäntäänsä ja kiivennytkin välillä verkkoaitaa pitkin tarhastaan emännän perään tämän lähtiessä pihasta. Kuitenkin, jos emäntä on lähtenyt autolla, Jäbä on jäänyt kiltisti tarhaan odottamaan, joten mistään eroahdistuksesta tuskin on kyse. Poika on vain halunnut lenkille mukaan.

Jäbä etsii siis tositarkoituksella seurakoiran ja lenkkikaverin paikkaa loppuelämäkseen uudesta rakastavasta ja huolehtivasta perheestä.

Jäbä sai jäädä omaan kotiinsa heinäkuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020