Jacke

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”10 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Jacke on pikkuruinen, 30 senttimetriä korkea ja 6,5 kiloa painava koiranuorukainen. Poika on iältään vasta 10 kuukautta, ja löydettiin yhdessä veljensä Michaelin kanssa vanhasta teollisuushallista, johon pennut oli hylätty.

Punaisenruskeat tupsukorvaveljekset Jacke ja Michael ovat sympaattinen parivaljakko. Jacke on luonteeltaan veljeksistä selvästi vilkkaampi. Se leikkii, juoksee ja riemuitsee elämästä veljensä pitäessä sitä tarkasti silmällä. Jacke varmasti viihtyisi hyvin myös lapsiperheessä, jossa sillä olisi aina leikkikavereita, kun taas Michael pitäisi ehkäpä enemmän rauhallisesta kodista. Yhteinen koti olisi toki myös mukava vaihtoehto koko tähänastisen elämänsä yhdessä viettäneille veljeksille.

Jacke ja Michael ovat kumpikin ihmisten seurassa erittäin sosiaalisia ja innostuvat saadessaan huomiota. On vaikea uskoa, että löydettäessä veljekset olivat pelokkaita ja kyyhöttivät niin pieninä kerinä kun pystyivät, niin hyvin ne ovat toipuneet koettelemuksistaan. Kumpikin koira olisi siis valmis vaikka saman tien aloittamaan matkansa kohti omaa kotiaan.

Jacke sai oman kodin syyskuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020