Jaden

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Tapasin Jadenin ensimmäistä kertaa jo alkusyksyllä 2012 vuonna. Tuolloin se ilmestynyt veljensä Jemenin kanssa reitille, jota kuljemme Magda´s Angels Placeen ja sieltä takaisin. Sisarukset olivat hyvin laihoja ja todella pelokkaita.

Kului pari kuukautta ja jatkoimme sisarusten ruokkimista. Jaden oli tullut tiineeksi eikä meillä ollut toivoakaan saada sitä kiinni, koska se oli edelleenkin niin arka. Pian tämän jälkeen Jadenin veli katosi ja Jaden päätti alkaa ottaa meihin kontaktia. Ruokimme tytön joka päivä ja koitimme jutella sille, jotta se tottuisi meihin. Jouduin taas lähtemään välillä kotiin Suomeen, mutta Magda ja Florin jatkoivat tytön ruokkimista ja sosiaalistamista, kunnes eräänä päivänä sain kauan odotetun ja toivotun viestin Magdalta; Jaden oli saatu kiinni ja se oli turvassa tarhalla. Jaden ehdittiin steriloida, mutta edelleenkin sitä pelottivat ihmiset ja erityisesti miehet.

Sain nähdä lopulta pieniä pilkahduksia reippaammasta olemuksesta, kun olin tarhalla taas maaliskuussa ja nyt toukokuussa meistä tuli Jadenin kanssa lopulta hyvät ystävät. Jaden on alkanut nauttimaan rapsutuksista ja pienen ujostelun jälkeen hakeutuu aina itse ihmisen lähelle. Se nauttii kovasti kun sitä hieroo korvien takaa ja vatsasta. Jadenista on paljastunut myös hyvin leikkisä ja energinen nuori neito, joka painattaa iloisena kiitolaukkaa koirakavereidensa kanssa ja nahistelee painien ja hammastellen näiden kanssa. Myös ihmisen kehut saavat Jadenin nykyisin nauramaan ja tekemään ilohepuleita ihmisen ympärillä hypähdellen. Vieraita miehiä Jaden jännittää edelleen, mutta vieraammat naiset pääsevät Jadenin parhaalle kaverilistalle nykyisin jo tunnin parin sisällä.

Jaden on säkäkorkeudeltaan noin 50 senttiä ja painaa noin 20 kiloa. Se toivoisi tulevasta kodistaan löytyvän leikkisän lajikumppanin.

Jaden saapui hoitokotiin Suomeen 3.10.2013.

Kuulumisia hoitokodista:

Jo kotimatkalla lentokentältä Jaden painautui viereen onnellisena ja silmiin tuijottaen. Jaden rakastaa ihmisiä, myös hoitokodin miespuolisia henkilöitä.

Jaden tulee toimeen sekä toisten koirien että kissojen kanssa. Ottaa kyllä koiraporukassa herkästi hieman komentajan roolia. Jaden ei ole muuten kovin haukkuherkkä, mutta komentaessaan räksyttää mallikkaasti. Jaden oppi heti kulkemaan nätisti hihnassa ja olemaan sisäsiisti.

Tämä neiti tarvitsee kodin, jossa saa paljon läheisyyttä ja jossa pääsisi mielellään olemaan emännän/isännän ykköskaveri. Kuitenkin niin, että sille osataan laittaa oikealla tavalla, maltillisesti selkeät rajat.

Ainut, mitä olen huomannut Jadenin säikkyvän, ovat äkilliset, kovat äänet. Pakoon tyttö ei lähde, vaan ilmoittaa äänekkäästi olevansa eri mieltä moisesta metakasta.

Jaden sai oman kodin tammikuun lopussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020