Janni

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Janni on haettu kunnalliselta tarhalta maaliskuussa. Tyttö ei lähtenyt matkaamme ihan tyypillisellä tavalla. Tara koiraa hakiessa pois kunnalliselta oli hänen takanaan tämä mukaan kovasti pyrkivä koira joka oli hyvin huolestunut ja hämmentynyt miesten siirtäessä tarhakaveriaan pois. Vaikka kuinka turvapaikat alkavat olla täynnä emme saaneet tytön huolta ja katsetta mielestämme pois ja palasimme kunnalliselle hakemaan tämänkin tytön turvaan.

Kun palasin kunnalliselle siellä hän odotti ja hyppäsi iloiten tarhansa ovea vasten. Ennen lähtöä Jannille laitettiin mikrosiru eikä siksikään ajaksi malttanut pysyä paikoillaan vaan yritti hädissään ulko-ovelle mukaani. Autoon päästyämme Jannilla ei ollut enää kiire mihinkään ja halasin tyttöä tiukasti ja sillä hetkellä oli mahdotonta pidätellä kyyneleitä.

Janni asustaa samassa tarhassa vanhan kaverin Taran kanssa ja myös uusien koirakavereiden kanssa on tullut hienosti toimeen. Janni rakastaa ihmisiä varauksetta ja pienetkin silitykset saavat aikaan leveän koiran hymyn. Tasapainoinen ja lempeä koira jonka surkea ilme iloksemme vaihtui nopeasti elämäniloon,

Etsimme tälle kaikesta kiitolliselle, jokaisesta pienestäkin asiasta iloitsevalle tytölle nyt rakastavaa kotia josta Janni tuskin osaa edes haaveilla. Janni on koira jonka todella uskomme arvostavan oman kodin lämpöä ja omaa ihmistään koko suurella koiran sydämellään.

Korkeutta kultakimpaleella on n. 45cm

Janni sai oman kodin helmikuun alussa 2015.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020