Janya

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]26.2 olimme kunnallisella tarhalla kun koirien kiinniottajat saapuivat sinne mukanaan todella suuri määrä koiria ahdettuna pieneen autoon. He alkoivat ottamaan koiria ulos ja niiden koirien seassa oli pieni Janya hyvin pelokkaana. Jos silloin päätimme että Janyan haluamme ulos tarhalta ja aloimme miettiä mihin koirat saamme laitettua.

Seuraavana päivä saavuimme hakemaan koiria ja meitä odotti vastassa hyvin iloisen oloinen tyttö joka kuitenkin oli ehkä aavistuksen hämillään tarhalla olosta ja muiden koirien metelistä. ihmisen tullessa häkkiin se kiipesi heti syliin kuin kertoen olevansa valmis lähtemään. Autossa matkalla Magda´s Angels Placeen tämä tyttö halusi vain pussailla ja kiipeillä ihmisen sylissä kuin kiittäen pelastajiaan siitä että pääsi tuolta paikasta pois.

Janya on arviolta 1v ikäinen nuori energinen tyttö joka tykkää puuhastella ja touhuta ihmisten kuin koirienkin kanssa. Se tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, kooltaan on n.30cm korkea ja painoa 6-7kg.

Janya sai oman kodin huhtikuussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020