Jaz

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”6 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Huhtikuun ensimmäisenä päivänä Magdalla oli jälleen kerran edessään matka kemoterapiaan Bukarestilaiseen sairaalaan. Muutamant sairaalan liepeillä kadulla asuvat koirat olivat ehtineet tulla näillä käynneillä jo tutuiksi Magdalle ja hän etsi niitä taas katseellaan. Yksi tutuista koirista näytti huonolta. Jaz, saksanpaimenkoirasekoituspoika oli menettänyt silminnähden painoaan viime tapaamisen jälkeen. Se oli uupunut ja surullinen, siltä puuttui karvaa ja sen iho näytti tulehtuneelta.

Magda ei pystynyt jättämään Jazia enää kadulle vaan poika pääsi paluumatkalla autoon ja ajo MAP:iin alkoi. Tarhalla tämä kultapoika antoi hoitaa itseään ja haavojaan esimerkillisesti. Se tuntui olevan onnellinen ja kiitollinen saamastaan huomiosta ja turvapaikasta. Jazin tarhalle sijoituksen kanssa ei ollut myöskään mitään ongelmia, sillä tämä koiraherra tuntui tulevan toimeen aivan kaikkien kanssa.

Nykyisin neljä kuukautta pelastumisensa jälkeen Jaz on komea ja upea ilmestys. Se on elämänsä kunnossa ja nauttii päivistään touhuten ja leikkien toisten koirien kanssa. Jazin kanssa samassa tilassa asuu toinen aikuinen uros, kaksi narttua ja yksi villi pentu ja ne kaikki tuntuvat pitävän Jazia isähahmonaan.

Jaz ei turhia haukuskele, mutta se kaipaa saksanpaimenkoirille ominaiseen tapaan seuraa ja puuhaa. Jos Jazilla on valittavanaan ihmisen seura, se tulee täysin muitta mutkitta vieraidenkin ihmisten, niin naisten kuin miestenkin luo ja peruuttaa itsensä mahdollisimman lähelle ihoon kiinni halattavaksi.

Jazizta joku perhe saa taatusti itselleen maailman uskollisimman ystävän ja perheenjäsenen. Sen tulevassa perheessä voisi hyvin olla toisia eläimiä ja lapsiakin, niin paljon tämä herra tuntuu nauttivan saadessaan puuhailla hyvässä seurassa.

Jaz on arviolta noin 6-vuotias. Se voi olla, jopa nuorempikin, mutta rankka elämä kadulla on jättänyt siihen jälkensä. Jaz on säkäkorkeudeltaan noin 55-60 senttiä ja painoa sillä on luultavasti nykyisin kolmisenkymmentä kiloa.

Jaz sai oman kodin syyskuussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020