Jeanne

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Tyttö asui kunnallisella tarhalla pentujensa kanssa. Niiden häkki oli perimmäisenä hämärän sementtikäytävän päässä. Häkki oli rikki, joten Jeanne pääsi sieltä käytävälle. Käytävän päässä oli rautaverkkoportti ja vaikka paikalle osui kylmä viima, Jeanne tapasi seisoskella portin takana, kuono työnnettynä rautaverkon läpi kohden aurinkoa.

Pennut, joita oli kolme, juoksentelivat siellä täällä ja kävivät välillä imemässä äitinsä nisistä maitoa. Jeanne on hyvin laiha ja siltä puuttuu toinen silmä. Se on varmasti kokenut kovia, mutta jostain syystä se ei kokemuksistaan huolimatta kavahda ihmisiä. Kun Jeanne kuntoutuu, siitä tulee paljastumaan hyvin kaunis koira. Se näyttää hieman saksanpaimenkoiralta, mutta on pienempi ja sillä on korvissa, jaloissa ja hännässä pidempää silkkistä karvaa.

Halusin antaa tälle syyttömälle kaunottarelle komean nimen, koska se kaikesta huolimatta jaksoi katsoa valoon. Siksi nimesin sen ei enempää eikä vähempää kuin Jeanne d´Arcin mukaan. Jeanne on n. 45cm ja painoa ehkä vain 10 kg, mutta saisi tulla toiset 10 lisää.

Jeanne sai oman kodin helmikuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020