Jeil

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”8 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Jeil-koiran ulkonäkö ei ole sellainen, joka herättäisi ihmisissä huomiota ja kiinnostusta, se ikävä kyllä hukkuu ns.massaan mutta Jeilin tarina ja luonne ovat sen verran kallisarvoisia että meidän mielestämme tämän hieman jo vanhemman neidin olisi aika päästä viimeinkin kadulta turvaan oman ihmisen luokse ennen seuraavan talven tuloa. Jokainen kadulla vietetty lisävuosi ei enää välttämättä takaa tälle kultaiselle tytölle kovin pitkää elinaikaa, on melkoinen ihme että tämä tyttö edes on enää elossa.

Jeil on elänyt lähes koko ikänsä kadulla vankilan ympäristössä. V.2007 Magda järjesti Jeilin steriloinnin jotta se ei synnyttäisi enää yhtään pentuja tähän maailmaan ja siitä lähtien Jeil on elänyt samassa paikassa vankilan vieressä nähden ties kuinka monen koiran päätymisen autojen alle tai rankkureiden käsiin.

Tutun auton nähdessään Jeil ryntää innoissaan vastaan ja hyppii autosta tulevia ventovieraitakin ihmisiä vastaan innoissaan häntäänsä heiluttaen. Se kerjää päivän ruoka-annosta mutta edes ruoka ei saa sitä kunnolla pysyttelemään poissa ihmisten luota vaan pakolliset rapsuttelut ja nojailut ihmisiin on pakko tehdä vaikka ruokaa olisi tarjolla. Tämän tytön tavallisen ulkokuoren alla piilee kultaakin kultaisempi luonne ja koska Jeil on elänyt niin kauan kadulla turvatonta elämää ei sen luonne kuitenkaan kestäisi tarhalla oloa pitkään joten sen vuoksi sitä ei ole voitu siirtää tarhalle odottelemaan mahdollista kotia vaan pyrimme löytämään sille kodin näin ja sen oman kodin löydyttyä tyttö haetaan turvaan kadulta.

Jeil elää laumassa jossa on uroksia ja narttuja, se tulee kaikkien kanssa toimeen. kooltaan Jeil on n.55cm ja painoa n.20kg.

Vaikka Jeil vaikuttaa erittäin tasapainoiselta koiralta tulee kodin ymmärtää että vuosia kadulla eläneen koiran sopeutuminen normaaliin kotielämään ei välttämättä tapahdu hetkessä.

Jeil sai oman kodin lokakuussa 2012.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020