Jenna

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Raitatyttö Jenna syntyi kesällä romanialaiseen kotiin vahinkopentuna. Pari kuukautta myöhemmin saimme sen yhdessä emonsa ja sisarustensa kanssa MAP:iin, jossa äitikoira steriloitiin ja vauvoja alettiin valmistelemaan kotien etsintää varten.

Koiraperhe eli elämänsä alun maalaistalossa, jossa niitä ei ole kohdeltu huonosti vaikka sosiaalistaminen onkin jäänyt vähälle. Ne saivat touhuta pienen maatilan lampaiden, porsaiden, kanojen, kissojen ja toisten koirien kanssa pihamaalla. Sisätiloihin ja ihmisten kanssa seurustelemaan ne eivät kuitenkaan pienestä saakka ole tottuneet eli opettelua tulevassa kodissa tulee varmasti riittämään.

MAP:ssa Jenna on kuitenkin ehtinyt reipastua jo paljon tulonsa jälkeen ja vaikuttaa hyvin potentiaaliselta koiratytöltä, josta saa varmasti hienon koirakansalaisen ja rakkaan perheenjäsen, kunhan sitä opastaa kärsivällisesti ja malttaa antaa sille aikaa tottua kaikkeen uuteen ja ihmeelliseen.

Jenna kasvanee aikuisena keskikokoiseksi.

Jenna sai oman kodin joulukuussa 2014.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020