Jeriko

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3,5 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]Huhtikuun ollessa puolessa, löytyi loukkaantunut äitikoira Jasmin valtatien varrelle jätettynä muutaman viikon ikäisten vauvojensa kanssa. Luottavainen nuori emo tuntui alusta asti ymmärtävän, että sen tielle sattui lopulta hyviä ihmisiä ja se antoi siirtää pentunsa autoon seuraten itse perässä ja alkaen jo automatkan aikana pestä ja imettää pesuettaan.

Koiratarhalla Jasmin hoiti luonteelleen ominaisen lempeästi pienokaisensa ikään, jolloin ne ovat valmiita lentämään maailmalle. Vaikkei pienten elämän alku ollut paras mahdollinen, niistä on varttunut MAP:ssa Jasmin ja tarhan työntekijän Catalinin hellässä hoivassa tasapainoisia ja reippaita koiranalkuja. Lapset ovat perineet äitinsä todella kultaisen luonteen ja niiden kaikkien voisi ajatella sopivan melkeimpä millaiseen perheeseen vain.

Äiti Jasmin on kooltaan keskikokoa ja lasten oletetaan perivän myös kokonsa emoltaan.

Jeriko hitusen ujo ihmisten kanssa, mutta koirien kesken perheensä vilpertti, joka on aina valmis päivän askareisiin eli leikkimään ja peuhaamaan innostaen myös muita pentuja mukaansa.

Jeriko sai oman kodin Saksasta elokuun lopulla 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020