Jerry

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotta” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Jerry-poika kulkee toisten koirien joukossa ihan sovussa ja vaatimattomana, mutta kun ihmisen huomiosta kisataan, sanoo poika hiljaa ja matalasti painavan sanansa. Se ei rähjää eikä käy kimppuun, mutta kertoo murinallaan toisille selkeästi, että eipäs ole tänne asiaa nyt, minua silitetään, odotelkaa muut vuoroanne ja sitä ei muuten tule.

Jerryllä on ollut jotain haavaa/loukkaantumista vatsan seutuvilla, mutta se on jo parantunut eikä poika enää sitä aristele. Poika on kunnalliselta tarhalta pelastettuja, joten emme tiedä sen menneistä kokemuksista. Nykyisyydestä tiedämme tuon, mikä jo tulikin kerrottua; poika rakastaa olla ihmisen seurassa, sylissä, vieressä, lähellä ja mukana. Se käyttäytyy nuoresta iästään huolimatta melko rauhallisesti ja tulee todennäköisesti sopeutumaan lähes kotin kuin kotiin, kunhan siellä vaan on ihminen, joka rakastaa rapsutella koiraa ja jutustella koiralle.

Jerry on pienikokoinen, n.27cm ja siinä 8kg. Poika ei ole ainakaan tarhalla ollut kovin haukkuvaista sorttia.

Jerry sai kodin kesäkuussa 2014.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020