Jilava

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Jilava on Suomesta kodin saaneen Donna Alban jälkeläinen. Donnan ja Jilavan elämä alkoi karusti vankilan muurien sisäpuolella. Vangit huolehtivat niistä kunnes viranomaiset käskivät heitä hankkiutumaan koirista eroon. Välttääkseen koirien joutumisen kunnalliselle tappotarhalle vangit pyysivät apua meiltä ja näin Donna ja Jilava pääsivät tarhalle turvaan.

Jilava on aktiivinen, todella sosiaalinen ja touhukas tyttö, joka rakastaa ihmisiä yli kaiken. Päästessään rapsuteltavaksi se rauhoittuu ja nauttii. Toisten koirien kanssa se tulee hyvin toimeen, mutta ruoan suhteen voi olla hieman ahnas ja siten on tarhalla vaatinut vähän silmälläpitoa, että antaa muidenkin syödä.

Jilava on kaunis keskikokoinen tyttö. Sen säkäkorkeus on n. 55 cm. Sen olisi nyt aika päästä pois tarhalta omaan kotiin. Siksipä nyt olisi haussa sitoutunut ja rakastava koti, jossa Jilava saisi nauttia liikunnan ilosta, uusien asioiden oppimisesta sekä tietysti niistä rapsutuksista ja hellyydestä. Kaikista niistä asioista, joista onnellisen koiran elämä on tehty.

Jilava sai oman kodin kesäkuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020