Jimi

Ikä/Synt: Synt. 2011
Sukupuoli: Uros
Leikattu: Kastroitu
Sijainti: Englannissa
Jimi on noin vuoden ikäinen nuori leikattu poika.

 

Noin vuosi sitten eräät ”eläinrakkaat” ihmiset toivat Magdalle noin 50 koiraa luvaten että auttavat koirien hoidossa, ruokintakustannuksissa ym. Nämä ihmiset kuitenkin rikkoivat lupauksensa täysin, jättäen Magdan hoidettavaksi kaikki 50 koiraa. Näistä koirista 20 oli pentuja, ja Jimi yksi heistä.

 

Tilanne oli Magdalle hyvin ongelmallinen koska tuolloin Giurgiun kunnallinen tarha oltiin siirtämässä takaisin tarhan entiselle johtajalle, joka oli ollut erotettuna toimestaan monien eläimiin kohdistuvien väärinkäytösten vuoksi. Magda joutui tällöin siirtämään kunnallisen tarhan kaikki 160 koiraa turvaan.

 

MAP tarha ei ollut tuolloin vielä rakennettu, eikä tarhan alueella ollut yhden yhtäkään häkkiä tai muuta suojaa kaikille näille koirille. Magda ja Florin rakensivat tarhan perusteita ja tulevaa koirataloa yötä päivää, jotta koirat saisivat edes jotain suojaa ja että mahdollisilta koirien välisiltä tappeluilta vältyttäisiin. Tuolloin Magda myös sairastui uudestaan, joutuen tästä huolimatta turvaamaan 210 koiran elämisen ja hoidon.

 

Tullessaan tarhalle Jimi oli todella pelokas. Se pysyi päivisin visusti piilossa, tullen ulos syömään ruokansa vasta yöllä ihmisten ollessa poissa. Jimi on vajaan vuoden aikana reipastunut paljon, ja antaa jo ihmisen koskea ja silittää itseään. Jimi ei myöskään pure missään tilanteessa vaikka kuinka pelottaisi. Pojalla on hyvät mahdollisuudet sosiaalistua.

 

Jimi on saanut kodin Englannista marraskuussa 2012.

 

[gdl_gallery title=”jimi” width=”210″ height=”205″ ]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020