Jippu

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Synt. 12/2014″ sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Aina, kun yhteistyötarhallemme MAP:iin saadaan pienikin tila, pelastuu joku onnettoman elämänalun saanut. Maaliskuun alussa meillä vapautui paikka, jonne oli mahdollisuus saada turvaan kokonainen pentue.

Magda otti yhteyttä yhteen Bukarestin kunnallisista koiratarhoista ja kertoi, että pystyisimme ottamaan jonkun emokoiran pentuineen luoksemme. Muutaman päivän kuluttua kunnalliselta tarhalta ilmoitettiin, että meitä odottaa äiti lapsineen ja Magda lähti noutamaan niitä Giurgiuun. Ensivilkaisusta lähtien oli varmaa etteivät kaikki pennut voineet olla millään sisaruksia keskenään eikä edes niiden väitetty emokaan ollut kiinnostunut niistä kenestäkään.

Joku saattaisi tuohtua ”huijauksesta”, mutta meille se toi hymyn huulille. Kunnallisen tarhan työntekijät olivat ”kaapineet” kokoon pentueen toivoen niille pelastumista ja mahdollisuutta. Ehkeivät nämä vauvat ja emo ole kaikki verisiteiltään sukua keskenään, mutta kohtalon sisaruksia ne ovat varmasti.

Pörröinen Jippu on mielettömän suloinen ja hellyyttävä poika. Sen ei voi sanoa olevan ujo tai arka, mutta se on ehkä harkitsevaisempi, kuin pentutalon kaikkein villein ja rohkein väki.

Ethän anna tämän pojan lelukoiramaisen söpön ulkokuoren sokaista itseäsi. Sen pörröturkin alla on yhtälailla sisälle kakkiva, kenkiä pureskeleva pentukoira, joka tarvitsee kärsivällistä ohjausta ja sitoutuneen kodin seuraavaksi mahdollisesti yli viideksitoista vuodeksi.

Jippu kasvanee aikuisena säkäkorkeudeltaan noin 40 sentin korkuiseksi ja se on nyt arviolta neljän kuukauden ikäinen.

Jippu sai oman kodin toukokuun lopulla 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020