Joanne

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”x vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]

Joanne pääsi yli vuosi sitten Giurgiun kunnalliselta koiratarhalta Magda’s Angels Placeen. Se oli tullessaan arka ja vältteli ihmisten huomiota. Kuukausien kuluessa, kuin huomaamatta Joanne reipastui koko ajan, mutta jotenkin se alkoi jäädä samaan aikaan huomaamattomaksi ihmisten silmissä.

Se ei koskaan aiheuttanut mitään ongelmia, ei rynnistänyt vahtimaan ruokaansa muilta koirilta, ei haukkunut huomiota saadakseen eikä koskaan aiheuttanut tarhalla kävijöille ylimääräisiä sydämen sykähdyksiä erityisellä kauneudellaan tai suloisuudellaan.

Kunnes sitten kesäkuussa yksi ihminen näki siinä jotakin aivan erityistä. Olin touhuamassa eri puolella tarhaa muiden koirien kanssa, kun mieheni tuli nykimään minua hihasta ja patisti; ”nyt mennään!” Murahdin, että koita nyt odottaa hetki, hoidan tämän homman loppuun, mutta ei – sain vastaukseksi vain, että hoidat sitten kohta, nyt mennään…

Minut talutettiin aitaukseen, jossa Joanne odotti yhdessä viiden muun koiran kanssa ja joudun tunnustamaan ettei omakaan sydämeni tehnyt siinä vaiheessa vielä ylimääräisiä pomppuja ainakaan Joannen kohdalla. Seisoin odottavaisena ja kun en keksinyt mitään suurta ja mullistavaa, kysyin; NIIN MITÄ? -”No mitä ja mitä, tämä tyttö tietenkin! Emme ole kuvanneet sitä vielä ja se on ihan tosi kiva ja nätti ja ja ja”…

Joanne on oikeasti todella kultainen ja suloinen, kun sille antaa hetken aikaansa ja tilaisuuden näyttää mikä kultakimpale on sen ehkä hitusen tavanomaisen kuoren alla. Se laittaa silmät ihan sirrilleen, kun sitä rapsuttelee ja korvien takaa löytyy niin ihana paikka, että silmät painuvat ihan kiinni saakka. Sen voisi helposti kuvitella nauttivan leppoisista koti-illoista omistajansa vierellä sohvalla. Se on rauhallinen eikä se villiinny toisten koirien leikinnujakoihin tai viereisten aitausten koirille haukkumisiin.

Joanne odottaa sitä ikiomaa perhettä. Ehkäpä isäntää, sillä ei jäänyt arvailujen varaan kumman mukaan se meistä olisi lähtenyt, jos olisi vain voinut.

On todella vaikea arvioida Joannen ikää, sillä sen hampaat ovat kuluneet melkeimpä tikkumaisiksi, ehkäpä ketjun tai jonkun muun kovan puremisesta. Joka tapauksessa Joannesta näkee ilman hampaisiin katsomistakin ettei se ole enää mikään ihan nuori tyttönen vaan jo jonkin verran elämää näkemään ehtinyt fiksu koirarouva. Säkäkorkeutta Joannella on noin 45 senttiä.

Sai oman kodin Saksasta marraskuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020