Jolanda

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Synt. 03/2014″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Tammikuu 2015: Kaunis Jolanda-neito etsii loppuelämän kotia.

Nykyisen kodin kertomaa: Jolanda on iloinen ja vilkas, paljon liikuntaa tarvitseva, nyt 10 kuukauden ikäinen nuori tyttö. Säkäkorkeutta sillä on noin 50 cm ja olemukseltaan se on vielä hoikka pitkäkinttu. Jolanda on ollut rakastavassa kodissa, mutta sopeutumisvaikeuksien vuoksi se etsii nyt uutta, pysyvää, koulutustaitoista ja kokenutta kotia. Paras paikka olisi joko ainoana koirana tai varman ja tasapainoisen aikuisemman koiran kaverina.

Tyttö hätääntyy vieraiden tulosta ja yksinjäämisestä – arkuus ja epävarmuus ilmenee haukkumisena, ulvomisena ja vieraita kohtaan hyökkimisenä. Jolanda ei kuitenkaan ole ongelmakoira ja jotta se ei sellaiseksi tulisikaan, se tarvitsee nyt ohjausta, selkeitä rutiineja, paljon liikuntaa ja alkuopetusten jälkeen hyötyisi varmasti sopivasta harrastustoiminnasta, jolla sen valtava ja iloinen energia saataisiin kanavoitua oikein. Jolandalla olisi vielä kaikki mahdollisuudet kasvaa onnelliseksi ja tasapainoiseksi, pitkäaikaiseksi kumppaniksi ja perhekoiraksi.

Jolanda on kotihoidossa Järvenpäässä.

Kuulumisia kotihoidosta 10.2.2015:

Jolanda tuli entiseltä omistajaltaan Järvenpäähän kotihoitoon. Tullessaan tyttö oli stressaantunut ja häiriköi perheen muita koiria mm. näykkimällä. Jopa kaikkein rauhallisin ja muiden kanssa toimeentuleva vinttikoira joutui kiusan kohteeksi ja reagoi Jolandaan irvistelemällä. Muutaman päivän kuluttua tilanne rauhoittui Jolanda asettuessa lauman jatkoksi ja nyt leikkiikin sopuisasti perheen muiden koirien kanssa.

Jolanda on nykyisin positiivisella tavalla energinen, vaikkakin käyttää vielä hampaitaan pentumaisesti eli mitään luvatonta ei kannata jättää ulottuville. Muiden koirien seura selvästi rauhoittaa Jolandaa, sillä tytöllä on havaittavissa pientä eroahdistusta. Tässä asiassa auttaa myös radion päälle jättäminen.

Jolanda on ollut koko ajan täysin sisäsiisti ja ulkoilu on tytön mielipuuhaa. Koirapuistoilu onkin Jolandan mielestä ihan parasta ja päästelee siellä kuin aropupu luoden ympärilleen hyvää energiaa. Tyttönen herättää ihastusta missä vain liikkuukin.

Jolandan toiveet uuden kodin suhteen ovatkin koirakaveri sekä liikkuva omistaja, joka on tarpeeksi jämäkkä ja johdonmukainen tytön kouluttamisessa.

Jolanda sai uuden, oman kodin heinäkuussa 2015.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 04/2014

Huhtikuun ollessa puolessa, löytyi loukkaantunut äitikoira Jasmin valtatien varrelle jätettynä muutaman viikon ikäisten vauvojensa kanssa. Luottavainen nuori emo tuntui alusta asti ymmärtävän, että sen tielle sattui lopulta hyviä ihmisiä ja se antoi siirtää pentunsa autoon seuraten itse perässä ja alkaen jo automatkan aikana pestä ja imettää pesuettaan.

Koiratarhalla Jasmin hoiti luonteelleen ominaisen lempeästi pienokaisensa ikään, jolloin ne ovat valmiita lentämään maailmalle. Vaikkei pienten elämän alku ollut paras mahdollinen, niistä on varttunut MAP:ssa Jasmin ja tarhan työntekijän Catalinin hellässä hoivassa tasapainoisia ja reippaita koiranalkuja. Lapset ovat perineet äitinsä todella kultaisen luonteen ja niiden kaikkien voisi ajatella sopivan melkeimpä millaiseen perheeseen vain.

Äiti Jasmin on kooltaan keskikokoa ja lasten oletetaan perivän myös kokonsa emoltaan.

Jolanda on sisarusparven prinsessa. Kun toiset pennut innostuivat polskimaan kuumana päivänä altaassa, Jolanda mietti ensin pitkään viitsiikö se kastella silkkitassujaan.

Jolanda sai oman kodin elokuun alussa 2014.

[divider scroll_text=””]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020