Joona

Ikä/Synt: 2011
Sukupuoli: Uros
Leikattu: Kastroitu
Sijainti: Saksassa
Joonan oma kummi on Kaarina H.

 

Joona on noin vuoden ikäinen leikattu poikakoira. Tarhalla asuu myös Joonan veli Jona.

 

Noin vuosi sitten eräät ”eläinrakkaat” ihmiset toivat Magdalle noin 50 koiraa luvaten että auttavat koirien hoidossa, ruokintakustannuksissa ym. Nämä ihmiset kuitenkin rikkoivat lupauksensa täysin, jättäen Magdan hoidettavaksi kaikki 50 koiraa. Näistä koirista 20 oli pentuja, joista kaksi olivat Joona ja sen veli Jona.

 

Tilanne oli Magdalle hyvin ongelmallinen koska tuolloin Giurgiun kunnallinen tarha oltiin siirtämässä takaisin tarhan entiselle johtajalle, joka oli ollut erotettuna toimestaan monien eläimiin kohdistuvien väärinkäytösten vuoksi. Magda joutui tällöin siirtämään kunnallisen tarhan kaikki 160 koiraa turvaan.

 

MAP tarha ei ollut tuolloin vielä rakennettu, eikä tarhan alueella ollut yhden yhtäkään häkkiä tai muuta suojaa kaikille näille koirille. Magda ja Florin rakensivat tarhan perusteita ja tulevaa koirataloa yötä päivää, jotta koirat saisivat edes jotain suojaa ja että mahdollisilta koirien välisiltä tappeluilta vältyttäisiin. Tuolloin Magda myös sairastui uudestaan, joutuen tästä huolimatta turvaamaan 210 koiran elämisen ja hoidon.

 

Joona on veljeksistä arempi. Se tulee toimeen toisten koirien kanssa, mutta välttää dominoivimpia koiria. Joona myös haluaa ihmisen seuraa, mutta ei vielä uskalla lähestyä.

 

Molemmat veljekset tarvitsevat sosiaalistamista ennen kuin heidät voidaan laittaa adoptioon.

 

Joona on saanut oman kodin Saksasta.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020