Juju

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 6kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Pieni musta poikapentu kyyhöttää Bragadirun kunnallisen koiratarhan julmissa oloissa ymmärtämättä mitä pahaa se on tehnyt sinne joutuakseen. Pennun tulevaisuus näyttää tuhoon tuomitulta, mutta valtavan suuri onni kohtaa pientä koiraa, kun eläinsuojelija Magda Radu saa pelastettua pienen pennun turvaan koirasuojalleen.

Pennun häntä heiluu epäuskoisena ihmisen hyvyydestä- voiko tämä olla tottakaan, että uusi valoisa elämä on alkamassa. Tottahan tämä on ja uuteen elämään tarvitaan myös pennulle nimi. Pentu saa nimekseen Juju ja Jujun häntä heiluu tälle nimivalinnalle.

Jujun tarhakuulumisia 3.3.2016:

Juju asustaa MAP-koirasuojan häkkiä kolmen koirakaverin kanssa. Yksi näistä on valtavan kokoinen dogi-mixi, jonka jaloissa Juju pyörii suvereenisti iloiten. Jujun käytöksessä ei näy mitään merkkejä siitä, että synkkä kokemus kunnalliselta koiratarhalta olisi jättänyt jälkiä koirapojan olemukseen. Juju pompii terhakkaasti iloiten ja haluaa huomiota. Poika on erittäin aktiivinen ja leikkisä, niinkuin puolivuotiaan koirapojan kuuluukin olla ja ihmiskontaktin kaipuu on ihan käsin kosketeltavaa. Valokuvatessa Juju ei meinaa ensin malttaa olla ollenkaan paikallaan, kun pitäisi leikkiä ja pomppia suukkoja antaen. Sitten löytyy avain kärsivällisyyden opettamiseen: koiranamit! Juju tapittaa herkkupalaa herkeämättä ja jo muutamalla kerralla opettaen se hoksaa asiat itse. Tätä Jujun luontaista intoa herkkupalojen tienaamiseen on tulevan kodin helppo käyttää hyväksi opettaessaan pienelle koiralle uusia asioita.

Jujulle etsimme nuoren koiran lempeään ja positiivisella palautteella kasvattamiseen sitoutunutta ja motivoitunutta kotia, koko tämän loppuelämäksi.

Kokoa Jujulla on puolivuotiaana noin 6-7 kilon verran, se kasvaa aikuistuessaan todennäköisimmin keskikokoista hiukan pienemmäksi koiraksi.

Juju matkaisi kovin mielellään jo omaan kotiin rakastetuksi kotikoiraksi ja olisi varmasti innokkaana nuuskimaan pienellä nokinenällään uusia suomituoksuja, häntä huiskuen.

Video täällä

Toinen video täällä

Kolmas video täällä

Juju sai oman kodin huhtikuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020