Jura

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Kuulumisia 25.7.2013: Jura joutui keväällä 2013 itsestään riippumattomista syistä vaihtamaan hoitopaikkaansa, mutta on sopeutunut uuteen paikkaan loistavasti. Siitä on tullut hoitajansa kanssa sosiaalinen nuorimies, joka tykkää nukkua myös sängyssä vieressä. Koirien kanssa jura on edelleen ok, hoitopaikassa olevaa toista kissaa Jura tykkää vähän kiusata, joten parasta olisi että Juran tulevassa kodissa ei olisi muita kissoja ihan varmuuden vuoksi.

Jura kävi lääkärissä rokotuksissa 24.7 ja sai lääkäriltä kovasti kehuja, vieraan ihmisen tutkiminen ei pelottanut Juraa ollenkaan vaan antoi hyvin käsitellä itseään ja meidän ottaa myös muutaman valokuvan itsestään, kukapa ei näin komeaa ulkonäköään haluaisi esitellä :) Painoakin pojalla on sopivat 6,3kg.

Jura kaipaisi jo kovasti sitä omaa ihmistä ja omaa rakastavaa kotia jossa saisi viettää lekoisia kissanpäiviä loppuelämänsä ajan. Jura on kotihoidossa Helsingissä.

[divider scroll_text=””]

Päivitystä pojista 4.6.2013:

Olen Jura 2 vuotias leikattu poika vailla pysyvää rakastettavaa kotia, olen nyt hoidossa pk seudulla ja en oikein tykkää toisista kissoista, mutta koiraperhe sopii hyvin.. sisäsiisti, leikkisäkin olen, alussa hieman arka ja mutta kun kotiudun niin pyörin jaloissa ja kehrään..tyykkään siitä että minua silitetään, Miau tahdon jo pysyvät rakastettavan kodin jossa minulle on turva ja lämpö loppu elämän ajaksi…

[divider scroll_text=””]

27.3.2012. Viiru-S ja Jura ovat nuoria, komeita ja raidallisia. Pojat erottaa toisistaan, sillä Juralla on veikeä valkoinen piirto naamassa. Molemmat pojat ovat hoitopaikkaan tullessa alkuun arkoja, mutta reipastuivat muutamassa viikossa. Uudet jutut jännittävät edelleen, mutta tutuissa oloissa ovat rentoja ja seurallisia kavereita. Kumpikaan ei pidä sylissäolosta, mutta tutun ihmisen seurassa viihtyy ja nauttivat rapsuista ja silityksissä. Pojat tulevat loistavasti toimeen hoitopaikan omien kissojen kanssa ja eivät arastele koirienkaan seurassa. Nuorina poikina molemmat ovat leikkisiä ja mielellään monessa mukana. Viiru-S ja Jura voisivat muuttaa omaan kotiin mielellään yhdessä, mutta pärjäisivät varmasti myös erillään, mikäli kodissa olisi reipas kissakaveri. Uuden kodin tulisi varautua siihen että uusi ympäristö alkuun heitä varmasti pelottaa ja  siihen tottumiseen menee aikaa. Molemmille pojille ruoka maistuu mainiosti ja osaksi varmasti tästä syystä pojat ovat hieman tuhdissa kunnossa.

Jura sekä Viiru-S käyttävät kissanvessaa mallikkaasti. Missäs olisi näille raitapaidoille se oma koti?

[gdl_gallery title=”jura” width=”210″ height=”205″ ]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020