Kaapo

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Koiranpentujen hylkääminen on arkipäivää Romaniassa. Tällaisen kohtalon kokivat myös ´Siltapennuiksi´ nimeämämme koiralapset.

Pikkuinen 3 pojan ja 2 tytön pentuviisikko löytyi roskien keskeltä, hylättynä ison sillan alla olevasta notkosta. Adinan perhe sai yhteistyöllä pelastettua pennut vaikeakulkuisesta rotkosta viime hetkellä, sillä jo seuraavana yönä tulivat Romaniaan pakkanen ja ankara lumimyrsky. Onnekas pentue pääsi turvaan Vulcanan pieneen koirasuojaan onneaan odottamaan. Pentueen arvioidaan syntyneen joulukuun 2013 puolivälissä.

Pentueessa on viisi aivan erilaista luonnetta. Pentueen ihmisystävällinen pehmopoika on aina hyvätuulinen Kaapo. Ulkonäöltään ja käytökseltään muistuttaa leppoisaa ja leikkisää noutajanpentua. Koirasuojalla Kaapo tulee erinomaisesti toimeen ihan kaikkien koirien kanssa, ei ole dominoiva mutta ei liian alistuvakaan olemukseltaan
Kaapo on koirasuojan pihan leikeissä mukana hiukan kömpelön hellyttävällä tavalla häntä heiluen koko ajan. Ihmisiä Kaapo rakastaa ja voisi olla todella sopiva myös lapsiperheen koiraksi koska rakastaa rapsutuksia ja ihmisten huomiota. Säkäkorkeus Kaapolla on nyt noin viisikuisena 45 cm.

Kaapo sai oman kodin heinäkuussa 2014.

[youtube height=”300″ width=”420″]http://www.youtube.com/watch?v=Qo7cRSbfzjY[/youtube]
[youtube height=”300″ width=”420″]http://www.youtube.com/watch?v=6Kw1zfpMESw[/youtube]
[youtube height=”300″ width=”420″]http://www.youtube.com/watch?v=PwbZd_UT94A[/youtube]
[youtube height=”300″ width=”420″]http://www.youtube.com/watch?v=nSMCmMP2DYw[/youtube]

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020