Kaila

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Paikalliset ihmiset pyysivät Magdan apua koiran kanssa, jota he olivat ruokkineet Kauflandin kauppakeskuksen lähettyvillä vilkasliikenteisen kadun varrella. Tämä kaunis pieni koira oli synnyttänyt pentunsa hiljattain läheiseen pusikkoon, joka oli hengenvaarallinen paikka niille vieressä kulkevan vilkasliikenteisen autotien vuoksi. Magda lähti paikanpäälle hakemaan tätä pientä perhettä turvaan.

Tämä pieni äitikoira, joka sai nimekseen Kaila oli hyvin luottavainen uusiin ihmisiin, luonteeltaan hyvin ystävällinen ja kiipesi heti syliin hakemaan hellyyttä. Kuitenkin se hoiti jälkikasvuaan asianmukaisesti ja pian menikin takaisin heidän luokse. Koko perhe matkasi siis Magdan tarhalle turvaan.

Kaila on luonteeltaan hyvin sosiaalinen ja ihmisrakas, tällä hetkellä se vaikuttaa myös hyvin rauhalliselta koiralta mihin saattaa vaikuttaa osaltaan se että sillä on hoidettavanaan pienet pennut eikä aikaa ole nuoren koiran tavoin energiseen touhuiluun. Kaila tuntuu kuitenkin koiralta, joka äidin velvollisuudet täytettyään vapautuu rauhallisuudestaan ja siitä voi löytyä hyvinkin leikkisä ja touhukas nuori neitokainen. Kaila on korkeudeltaan n.30cm ja painoa arviolta n.5kg.

Kaila sai oman kodin lokakuussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020