Kare

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 2-vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kare on noin 2-vuotias, jykevärakenteinen komistus, joka matkasi Suomeen 20.10. Poika on energinen, mutta osaa myös todella hienosti rauhoittua. Se on hyvin ihmisrakas ja jo nyt sen lempipaikaksi on löytynyt sohvannurkka ja perheen isän kainalo, jonne se mielellään käpertyy nauttimaan rapsutuksista tai ihan vain siitä, että saa olla lähellä.

Kare on utelias ja haluaisi olla mukana joka hommassa. Se on jo nyt ymmärtänyt sisäsiisteyden salat, osaa kulkea hihnassa ja tuntuu kaikin tavoin hyvin oppivaiselta ja teräväpäiseltä koiralta. Se kuulostaa aikuisen perheen täydelliseltä koiralta.

Kare tapasi MAP-tarhalla saksalaisen yhteistyökumppanimme 11-vuotiaan pojan ja tapaaminen sujui loistavasti. Nämä kaksi nuorta herraa leikkivät keskenään ilman minkäänlaisia jännitteitä ja siitä syystä uskalsimme ehdottaa Karea lapsiperheeseen.

Nyt tilanne on kuitenkin niin paha, että Kare stressaa todella paljon perheen kahdesta pienestä tytöstä ja tekee hyökkäyksiä heitä kohden. Toki tämä iso poika on vielä hyvin stressaantunut rankasta matkasta Suomeen ja siitä kaikesta uudesta mikä on mullistanut viime päivien aikana koko sen tähänastisen elämän. Poika on kuitenkin niin isokokoinen ja perheen lapset pieniä, että katsomme kaikkien osapuolien kannalta olevan parempi, jos Kare pääsisi perheeseen, jossa mahdolliset lapset ovat jo vähintään teini-iässä.

Kuulumisia hoitokodista 8.2.2017

Vaikka Kare on energinen koira, joka tarvitsee paljon liikuntaa, hän pystyy myös rentoutumaan sisällä. Hän on melkein sisäsiisti. Vahinkoja sattuu harvemmin. Alussa Kare merkkasi paikkoja kovasti, mutta nyt merkkaaminen on loppunut. Uudessa kodissa Kare saattaa taas alussa ryhtyä merkkaamaan. Karella on eroahdistusta ja itkee ihmisten lähtiessä, vaikka tällä hetkellä hänellä on montakin koirakaveria. Jos Kare joutuu olemaan yksin ilman laumaa, esim. toisessa huoneessa, hän joutuu panikkiin, heittäytyy ovea vasten ja rikkoo paikat. Tämän takia Kare ei sovi kerrostaloon. Kodissa saisi mielellään olla muita koirakavereita. Kare on lempeäluontoinen koira, joka kerää paljon huomiota, rakkautta ja rapsutuksia. Se tarvitsee kuitenkin myös jämäkkää johdonmukaista kasvatusta. Kare tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa, mutta kissoja se jahtaa.

Kuulumisia hoitokodista 4.3.2017

Lempeäluonteisen Karen soisi myös jo löytävän sen oman loppuelämän kodin, jossa saisi paljon huomiota, rakkautta ja rapsutuksia, mutta kuitenkin myös jämäkän ja johdonmukaisen kasvatuksen ilman pieniä lapsia tai kissoja. Karelle lisätty uusi kuva <3

31.10.2017

Karen hoitokodista tuli sen oma koti lokakuussa 2017 <3

Video Karesta 30.4.2017 löytyy täältä.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020